Popusti za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mišić
    26. Ožujak 2015. 08:02

TT imate u mueller i baby centar a mislim i da sam u dm-u vidjela ih

mirka4
    26. Ožujak 2015. 13:27

U metroa 30% na sve Pampersice

beag
    27. Ožujak 2015. 16:12

www.bipoklub.hr/Aktualno/Akcija/ID/187/MUSTELA-NESESER-GRATIS

Ako netko koristi Mustelu...

Nalah
    30. Ožujak 2015. 14:16

Nivea i lola baby vlažne maramice su snižene u dm-u

Nalah
    03. Travanj 2015. 14:01

Mam flašice od 200 ml su u Bipi uz Bipo karticu 25,90,penaten je snižen 25 %,pampers active baby,clever vlažne maramice (meni su one odlične za skidanje šminke-jedine od kojih me ne peku ni lice ni oči)

mirka4
    04. Travanj 2015. 10:27

U DM-a 25% na sve Johnsons baby proizvode

lonny
    07. Travanj 2015. 21:12

Mislim da ćeš teško naći stolić bez kadice. Jedino da uzmeš običnu komodu i na nju staviš presvlačilicu. Ali onda ne možeš presvlačilicu zakačiti. Ta kadica se   da izvaditi tako da ti ne smeta,  tako smo mi napravili jer nam isto nije trebala.  Mi smo kupili u Primi i zadovoljna sam. To mi je frendica preporučila,  obične bijele su im oko 600 i nešto kuna,  mislim da su oni najjeftiniji. Šarene su nešto skuplje. Nama je super,  a ta frendica ju upravo koristi  i za drugo dijete,  ima sina 3 godine i kčer godinu dana. I tek sad su joj ladice malo počele zapinjati.

Leda2
    07. Travanj 2015. 21:43

Ja sam si dala napravitk komodu po mjeri za spavaću sobu a za gore kupila onu spužvu! Kad mi ne bude trebala za bebu spužvu maknem i kmam običnu bijelu komodu!

=http://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.