Popusti za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    13. Ožujak 2015. 22:24

Haha nemrem:) bas zgodno mi si tražimo sad haljinicu za krstenje. 
    Kad je vama krstenje ?
    Bila sam u konzumu i ona knjižica sa popustima , lijepo pise na dva paketa velika pampers40kn ušteda..a ja mislila na 1. Ajde barem smo maramice uzeli i u dm-u iskoristili 15% na sve :)

zebrica

krafnica
    14. Ožujak 2015. 09:33

Mi cemo 11.4. Imat. vi? I da. Ima orchestra internet stranicu (nna francuskom) i imas slikice od haljinica na njoj, ali uzivo su puno ljepse...

mirka4
    14. Ožujak 2015. 09:44

Slijedeći vikend 30% u Kozma na sve za bebe To uvik čekam

Nalah
    14. Ožujak 2015. 09:58

Što se tamo isplati kupovati?Mene taj Kozmo nikad nije privlačio

mirka4
    14. Ožujak 2015. 11:22

Ma definitivno kad su popusti! 30% ti je stvarno značajan popust, na pelene (imaju Pampers, Puffies, BeBe, Violeta, Libero), kozmetiku, dude i bočice (Nuk, Avent; BabyNova), ma sve, ja se svaka 2 miseca nakupujem kad je to sniženje

mirka4
    14. Ožujak 2015. 11:23

... i naravno na hranu, sve kašice, žitarice, sokovi, vlažne maramice...

mirka4
    14. Ožujak 2015. 15:15

Ja mislim da ne, ne sićam se da sam vidila

krafnica
    19. Ožujak 2015. 13:30

Tak je u svakoj trgovini samo da privuku ljude :)
     Kupila sam beauty baby pelene jucer, 30 kn 31 kom, pa da znate ako netko kupuje, i jos sam dobila uz svako pakovanje pelena male vlazne maramice...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.