ja više neznam kak je mog gospon okrenut...šora me na sve strane...jedan dan imam filing da je glava gore a drugi da je dolje...pa da je bočno...uglavnom svo udaranje sad osjećam da mi je ispod pupka ili oko njega a prije koju tjedan je znalo biti i malo iznad...nadam se samo da će se lijepo ugnijezdit do termina i da nećemo morat na carski
Ja imam filing da se moja beba okrenula ili je na dobrom putu da to napravi. Jer u zadnje vrijeme većinom osjećam lupanje ispod desnih rebara. Tu se često i "nasloni", pa me žiga kao da mi je istegnut mišić ili nešto. Imam filing da su to nogice i guza... A na uzv ću tek na moru, (cca 30-i tjd) tako da do tada neću znati di je..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
I mene moj lupa posvuda, al kad je bio popreko onda samo lijevo i desno od pupka i po mjehuru
Sad je po mjehuru i iznad pupka pa tocno vidim razliku. Jedino kad nekaj s rukama i nogama mase mi je drugaciji osjecaj
Joooj, ja se ne mogu dočekati do 14.-og (tad će bit točno 30.-i tjedan).. moj mali lupa na sve strane.. evo zadnja 2 dana se malo smirio mada imam osjećaj da se glavicom polako spušta.. :) u par navrata je baš "pritisnuo" za mjehur :)
Meni je moj stalno na mjehuru
Od prvog dana. i sve sam mislila da ce proc kad ono...ne.
Nosim nisko i tako mi je grah pao da me "mazi" po mjehuru cijelu trudnocu
Iako vise ne kuzim kad me lupa. Nekad cijeli dan da me sve boli, nekad samo malo navecer, nekad kad mirujem.....vise nema pravila. Kako je kod vas?
i naš se periodično javlja...valjda kak mu paše...mi smo sad u 31tt i zna mi se dogodit da mi nečim "struže" po mjehuru i onda svakih 5 min idem na wc jer imam filing da ću se upiškit a kad krenem pustim samo 2-3-kapi...al najgore mi je kad se namjesti samo na jednu stranu i onda se upire pa imam filing da će mi trbuh puknuti
Piper nekako mi je poznat tvoj slučaj :) ko da sam ja pisala, imam isti problem s wc-om haha :)
Ja uopće ne mogu procijeniti u kojem je moja mala položaju,nekako mi se čini da je poprečki -da joj je glavica desno,a nožice lijevo,jer mi je desna strana nekako popunjenija
Meni je bebačica do sad svaki put na ultrazvuku bila okrenuta glavicom prema dolje, najviše me lupka po desnoj strani trbuha i nekad imam osjećaj ko da mi skače po mjehuru :D
Sortiraj odgovore
Najstariji