Položaj beba u trbuhu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    17. Lipanj 2014. 11:53

Da sinoc je od 7 navecer pa do 1 ujutro ludovala beba onda se malo umirila i ja tek zaspala i opet je pocela ludovat od 4 pa do 7 ali tako me boljelo da sam plakala muza sam cjellu noc budila da mi pritisne malo trbuh gdje izvodi te pokrete pa jutros se digao kao zombi pa govori pa sta ta beba cjelu noc nespava nije meni sto nespava nego sto mene vec tako jako bole ti pokreti.Ne mog

antonio
    17. Lipanj 2014. 11:54

Da sinoc je od 7 navecer pa do 1 ujutro ludovala beba onda se malo umirila i ja tek zaspala i opet je pocela ludovat od 4 pa do 7 ali tako me boljelo da sam plakala muza sam cjellu noc budila da mi pritisne malo trbuh gdje izvodi te pokrete pa jutros se digao kao zombi pa govori pa sta ta beba cjelu noc nespava nije meni sto nespava nego sto mene vec tako jako bole ti pokreti.Ne mogu vise znat gdje je bebi glava a gdje noge.

antonio

Da sinoc je od 7 navecer pa do 1 ujutro ludovala beba onda se malo umirila i ja tek zaspala i opet je pocela ludovat od 4 pa do 7 ali tako me boljelo da sam plakala muza sam cjellu noc budila da mi pritisne malo trbuh gdje izvodi te pokrete pa jutros se digao kao zombi pa govori pa sta ta beba cjelu noc nespava nije meni sto nespava nego sto mene vec tako jako bole ti pokreti.Ne mogu vise znat gdje je bebi glava a gdje noge.

Tina0208

jos malo draga izdrzi...mozemo mi to....

Laura 21.08.2014 :-*

MarijaŠ
    06. Srpanj 2014. 13:38

Moj je zadnja dva dana bio skroz čudno namješten... Cijela desna strana trbuha bila mi je tvrda, oslonio se leđima o tu stranu i tako bio cijelo vrijeme. Osjetila sam ga samo s desne strane, a lijevu kada bih dodirnula, osjetim da nema ništa osim vode. Baš mi je bilo smiješno tako nositi, nekako kao da me vukla ravnoteža na tu stranu. Danas se malo pomaknuo prema sredini, ali i dalje mi je više na desnoj strani - valjda djetetu tako paše... 

Krešimir 19.08.2014. <3

Iskrica1347
    07. Srpanj 2014. 11:23

Ja brijem da je moja još nekako poprečke, da se nije baš još okrenula. Koliko se sjećam P se okrenula tek tamo negdje u 30 tjednu. A ja vrlo često osjećam ili guzu ili glavu pod desnim rebrima (i u rebrima). Nekaj okruglasto ziher je. možda se okrenula.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

Lida2
    09. Srpanj 2014. 13:27

Ja sam jucer bila na kontroli i kako sam i osjetila dan prije, beba se okrenula glavom dolje a nogama me sora po trbuhu. Ipak nece biti carski bar ne zbog polozaja

Tina0208
    09. Srpanj 2014. 13:34

bravpo za bebu...jupiiiiii

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.