Položaj beba u trbuhu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    josipa_vg
    13. Lipanj 2014. 13:44

Bebice nas zezaju.. malo su ovako malo onako haha.. nikad ne znaš!!! :) one se igraju s nama :)

Lilly6
    16. Lipanj 2014. 12:32

Ja sam 34+3, još uvijek neznam kako je mali okrenut, pregled nam je 1.7 pa se nadam da će mi reći kako je okrenut i koliko je težak. A ja ga osjećam svuda, non stop se okreće i rita tako da uopće nemogu pretpostaviti kako je okrenut jer nema mira.

antonio
    16. Lipanj 2014. 14:36

I ja sam 34 i mislim da se beba okrenula da vise nije glavom za dole jer sad ima neke cudne pokrete po svuda i sad u zadnje vrjeme su me ti pokreti poceli boliti

Lilly6
    16. Lipanj 2014. 14:38

Ja isto baš radi toga što ga osjetim svuda nikako nemogu skužiti kako je okrenut pa jedva čekam sljedeći pregled da mi kaže. A isto me j baš počelo to njegovo zabijanje boliti.

antonio
    16. Lipanj 2014. 15:09

Da i to jako bole ti pokreti znam da zaplacem od tih pokreta a uz to jos su pocele kontrakcije.

MarijaŠ
    16. Lipanj 2014. 20:08

Ja sam danas saznala na UZV da se sinčić okrenuo glavom prema dolje. On je spreman 
    Nogice su pod mojim desnim rebrima, tako da uživa...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 10:07

MarijaŠ super...cestitam... ja cu se jos malo pacati do ultrazvuka..tocnije jos tjedan dana necu znati kako je beba okrenuta...
    antonio i mene uzasno bole pokreti i mogla bih to reci...smetaju ponekad... isto ih ima po cijelom trbuhu tako da ne mogu procijeniti kako je okrenuta....

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.