Bebice nas zezaju.. malo su ovako malo onako haha.. nikad ne znaš!!! :) one se igraju s nama :)
Ja sam 34+3, još uvijek neznam kako je mali okrenut, pregled nam je 1.7 pa se nadam da će mi reći kako je okrenut i koliko je težak. A ja ga osjećam svuda, non stop se okreće i rita tako da uopće nemogu pretpostaviti kako je okrenut jer nema mira.
I ja sam 34 i mislim da se beba okrenula da vise nije glavom za dole jer sad ima neke cudne pokrete po svuda i sad u zadnje vrjeme su me ti pokreti poceli boliti
Ja isto baš radi toga što ga osjetim svuda nikako nemogu skužiti kako je okrenut pa jedva čekam sljedeći pregled da mi kaže. A isto me j baš počelo to njegovo zabijanje boliti.
Da i to jako bole ti pokreti znam da zaplacem od tih pokreta a uz to jos su pocele kontrakcije.
Ja sam danas saznala na UZV da se sinčić okrenuo glavom prema dolje. On je spreman
Nogice su pod mojim desnim rebrima, tako da uživa...
Krešimir 19.08.2014. <3
MarijaŠ super...cestitam... ja cu se jos malo pacati do ultrazvuka..tocnije jos tjedan dana necu znati kako je beba okrenuta...
antonio i mene uzasno bole pokreti i mogla bih to reci...smetaju ponekad... isto ih ima po cijelom trbuhu tako da ne mogu procijeniti kako je okrenuta....
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji