Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DOCKY
    10. Lipanj 2014. 10:09

pošto cedevita ides u nasice  znas kak tamo ide.. u svakom slucaju smotuljčić će doći samo da bude sve super .. i javi kakav je porod bio.. zelim ti najbrži borod draga..

cedevita2
    10. Lipanj 2014. 12:58

DOCKY

pošto cedevita ides u nasice  znas kak tamo ide.. u svakom slucaju smotuljčić će doći samo da bude sve super .. i javi kakav je porod bio.. zelim ti najbrži borod draga..

A da,otprilike sam cula kak ide tu..i sama dokt.mi je rekla da ukoliko je sve u redu,i bude na dalje u redu,najbolje je da priroda ucini svoje..e sad..nadam se da ce tako i biti..hvala draga,javim se ukoliko stigne bebač u međuvremenu  

DOCKY

antonio
    10. Lipanj 2014. 10:31

Ha ha i ja sam u 7 mj sad mi se cini da je sve to nekako proletilo joj jedva cekam i hvala bogu spremna sam sad mi je svejedno samo da udem u 37 tj i onda neka me odmah porode uh jedva cekam jest da imam straha i panike ali dosta mi je vec tesko se namjestam a ova vrucina me ubija i bez trudnoce a sad jos i vise,.,Ja se nadam da ce i kod mene u Puli bit dosta trudnica da ne budem sama he he

missha
    10. Lipanj 2014. 11:24

Ja sam rodila 10 dana prije termina, pisalo mi rođeno u terminu. A ja sva jadna šokirana jer nisam mislila da će se još rodit. Reko ovima u bolnici da nisam niš doma stigla pripremit jer kao ima vremena :D Još sam i sok od bazge trebala tu večer radit, al je ondak muž napravil sok :D Ja sva bila u čudu :D :D :D

Tina0208
    10. Lipanj 2014. 11:53

ja mislim da se bez problema i ja mogu prikrpati ekipi u 7 mjesecu.....

Laura 21.08.2014 :-*

jolevk
    10. Lipanj 2014. 14:01

jooj ja jos sutra brojim..i nadam se da bu dosado uskoro..jer ubit ce me ona voznja svaki dr dan..a imam 40km do bolnice 

DOCKY
    10. Lipanj 2014. 14:03

jolevk

jooj ja jos sutra brojim..i nadam se da bu dosado uskoro..jer ubit ce me ona voznja svaki dr dan..a imam 40km do bolnice 

ja svaki cas cekam tvoj post u "stigle rode""

DOCKY

Lilica
    10. Lipanj 2014. 16:10

jolevk

sad ce sad ce 

cedevita2
    10. Lipanj 2014. 22:18

jolevk

sretno jolevk,samo opustenooo... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI