Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Lipanj 2014. 08:33

Joj jolevk, malac bas odlucio zezati, hoce pa nece :-)
    Ajde nadam se da je to sad to i da cete ubrzo upoznati. Jel mjeris razmak? Kakav je? :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

12. Lipanj 2014. 09:30

I moj ti je isto prava mustra mala, pravi tatin sin :-).
    Ma samo polako, budu se vec "nahvatali" normalni trudovi :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    12. Lipanj 2014. 09:32

joj jolevk sretno,sretno...sretno....

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    12. Lipanj 2014. 10:08

joooj kak je ovo meni napeto i uzbudljivo!!!!  mogao bi danas, joooj jedva cekam. sretno draga 

piper
    12. Lipanj 2014. 10:16

sretno jolevk!!!!!!!!!!!!!

jolevk
    12. Lipanj 2014. 13:15

3put me presjeklo malo prije u maternici kako on glavicu gura..ali stvar je u tome sto sam ja imuna na bol stomak mi isto se stvrdne s vremena. Jutros sam imala neke trudove od 7:10-8:20 na 10min pa su se razvukli na 15-20.. i stonak mi se s vremenom stvrdne ali ugl bol samo dole. A i boli me tak nekako blizu izlaza ušća kao da je još otvaram...sad sam bila skoro 2sata na nogama išla kupiti za frizider sta nam treba da on ne mora sam kad ja rodim. Uff..ali nista od mene i napetosti ili straha..samo kako me stručne malo bol se kao ukocim

DarijaZ
    12. Lipanj 2014. 14:04

Sretno jolevk!!!!
    Kak nisi nist pisala cijelo jutro , ja mislila da se vec druzis sa svojom bebicom! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.