Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2014. 08:49

Cedevita u principu ti dosta ovisi od bolnice do bolnice, ali smatram da doista nema potrebe forsirati indukciju ako je sve u redu prije kraja 42. tt, jer na koncu konca beba rodjena od 37.tt do 42.tt se vodi kao beba u terminu. Jednostavno im tako i reci u bolnici, da ne bi indukciju ukoliko nema nikakve opasnosti za tebe bebu.

bjap
    10. Lipanj 2014. 09:53

ProudMomy

Cedevita u principu ti dosta ovisi od bolnice do bolnice, ali smatram da doista nema potrebe forsirati indukciju ako je sve u redu prije kraja 42. tt, jer na koncu konca beba rodjena od 37.tt do 42.tt se vodi kao beba u terminu. Jednostavno im tako i reci u bolnici, da ne bi indukciju ukoliko nema nikakve opasnosti za tebe bebu.

Slažem se sa svime navedenim. Do 42. tjedna se smatra termin, ako je ovulacija bila na vrijeme. Mislim da bi ti trebali inducirati ako se plodna voda zamuti, a za ostalo ne znam, Vjerojatno sve ovisi od bolnice do bolnice, od doktora do doktora. 

Što se tiče bebica koje dolaze, ne možete pohvatat? Što će tek biti u srpnju, ajme meni koliko ih je na listi!!!!!   

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Lilica
    10. Lipanj 2014. 09:17

ne mogu vise pohvatati cije nam sve bebice dolaze, al drzim svima vama fige da prode sto brze i lakse 

piper
    10. Lipanj 2014. 09:33

Lilica

ne mogu vise pohvatati cije nam sve bebice dolaze, al drzim svima vama fige da prode sto brze i lakse 

joj Lilica ni ja više neuspijevam sve povezati...a nikako da dočekamo da mi dve brojimo sitne dane

10. Lipanj 2014. 09:44

Budete i vi dvije uskoro! :-)
    A i ja se bome gubim i sve teze mi je pratiti tko broji sitno! :-)

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

10. Lipanj 2014. 09:55

Da, ako se zamuti plodna voda ili recimo imas jako visok tlak ili tako nesto, to onda jesu indikacije za inducirani porod.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tejuska♡
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:18

Što se tiče bebica koje dolaze, ne možete pohvatat? Što će tek biti u srpnju, ajme meni koliko ih je na listi!!!!!   

Eeee da bjap ja sam jedna od onih u srpnju mislim da ce bolnice biti prebukirane 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI