DRAGA SETAJ GORE DOLJE STEPENICAMA A AK NI TO NEPALI VJEROJATNO ĆE INDUKCIJSKI.. SAVJETUJ SE S GIN...
DOCKY
Hvala na savjetu,al nemam stepenice morat cu probat neku drugu vjezbu
Hvala na savjetu,al nemam stepenicemorat cu probat neku drugu vjezbu
kazu da cucnjevi dosta pomazu..=)
Hvala na savjetu,al nemam stepenicemorat cu probat neku drugu vjezbu
ne forsiraj se previse niti, jer ni duge setnje a n istepenice nekome ne pomognu ja sam imala dva poroda.,nedaj boze ne zelim nikoga strasit svaka je zena drukcija sa prvim sam bila pokretna do zadnjeg dana svaki dan sam isla do trgovine pjeske i nazad i zadnji dan prije nego sam zavrsila u bolnici isto sam bila jos su me svi zafrkavali da cu na cesti rodit jer sam imala dva kilometra vamo i tamo i na kraju porod sam imala uzasno tezak radala tri dana za drugo sam zadnja dva mj lezala u bolnici i tri dana prije indukcije poroda jedna babica mi je savjetovala za skaline i meni su donekle pomogle pocela sam se otvrati ali svejedno porod trjao 13 sati.,.,.eh sad moja sestra ima dvoje djece cjele trudnoce prelezala nista se nije kretala udebljala se u svakoj trudnoci po35 kila a djecu rodila u 15 min a drugo u pola sata,tako da nista nije receno bit ce kako bude nemojte se forsirati i cekajte da vase bebice pokucaju na vrata za njih smo spremne sve podnijeti tako cure moje sretno i svima vama zelim da se brzo porodite kao moja sestra he he i sebi zelim takav porod.
SETAJ NISU STEPENICE TOLIKO BITNE AKO SE ULJENIS I LEZIS BIT CE TI TEZI POROD IZ ISKUSTVA TI KAŽEM.....
DOCKY
Nisam se uljenila,dosta sam pokretna do zadnjeg,samo eto..kad se bebonji ne ide van jos,ufff.. hvala jolevk,probat cu s tim onda..
Jel tko možda pred kraj počeo oticati..meni noge non stop otečene..a ruke tu i tamo budu. Osjećam se kao balon.
Jel tko možda pred kraj počeo oticati..meni noge non stop otečene..a ruke tu i tamo budu. Osjećam se kao balon.
ja nisam ni blizu kraja a noge su mi oko zglobova ko hamburgeri i noži prsi navečer budu ko ćevapi
srećom MM me sinoć masirao i onda sam si naizmjenično tuširala toplom i hladnom vodom noge pa mi je jutros lakše...i pijem onaj čaj od lista breze (mislim da ga je chocolate preporučila) za izbacivanje viška vode iz mišića
al nebrini sve je to normalno i čak 75% trudnica ima problema s tim
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji