Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    09. Lipanj 2014. 15:18

pricekaj draga jos do sutra, da vidis kak ce maleni pozuriti cim mu tatek dode 

jolevk
    09. Lipanj 2014. 15:30

Lilica

pricekaj draga jos do sutra, da vidis kak ce maleni pozuriti cim mu tatek dode 

pa zato i nisam isla setati da me nebi primilo hahahha.. prije neg on dode.

Lilica
    09. Lipanj 2014. 16:00

super super  jos malooo 

missha
    09. Lipanj 2014. 16:10

Jel se paničari ;)

jolevk
    09. Lipanj 2014. 16:44

missha

Jel se paničari ;)

nimalo..

missha
    09. Lipanj 2014. 19:19

Odlično, to volim čuti :) ;)

cedevita2
    09. Lipanj 2014. 19:49

Koliko je moguce prenijeti iza termina maks?I ak je sve u redu,sa bebačom,plodnom vodom..i ukoliko nema naznaka za skori porod..je li moguce da nam zakazu termin i da bi nas morali poroditi unatoc tome svemu? 

DOCKY
    09. Lipanj 2014. 20:26

cedevita

Koliko je moguce prenijeti iza termina maks?I ak je sve u redu,sa bebačom,plodnom vodom..i ukoliko nema naznaka za skori porod..je li moguce da nam zakazu termin i da bi nas morali poroditi unatoc tome svemu? 

MISLIM NEMOJ ME DRZAT ZA RIJEC ALI MAX CEKAJU 1O DANA...MISLIM NISAM 1OO POSTO SIG SIGURNO CE SE JAVITI NETKO TKO IMA INFORMACIJU IZ PRVE RUKE.. TI SI JOS 2 U 1 ??????

DOCKY

renata6
    10. Lipanj 2014. 08:29

cedevita

U principu, ako je sve u redu, neće ti forsirat s indukcijom, ići ćeš na pregled svaka dva dana, ja sam prenjela 6 dana i odlučili su inducirat samo zato što je čep ispao, mislim da inače ne bi. Ukoliko nastupi neka promjena onda kreću u akciju, meni su u bolnici rekli 41 još može proć ali ako uđeš u 42 onda induciraju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI