Koliko je moguce prenijeti iza termina maks?I ak je sve u redu,sa bebačom,plodnom vodom..i ukoliko nema naznaka za skori porod..je li moguce da nam zakazu termin i da bi nas morali poroditi unatoc tome svemu?
Koliko je moguce prenijeti iza termina maks?I ak je sve u redu,sa bebačom,plodnom vodom..i ukoliko nema naznaka za skori porod..je li moguce da nam zakazu termin i da bi nas morali poroditi unatoc tome svemu?
MISLIM NEMOJ ME DRZAT ZA RIJEC ALI MAX CEKAJU 1O DANA...MISLIM NISAM 1OO POSTO SIG SIGURNO CE SE JAVITI NETKO TKO IMA INFORMACIJU IZ PRVE RUKE.. TI SI JOS 2 U 1 ??????
DOCKY
U principu, ako je sve u redu, neće ti forsirat s indukcijom, ići ćeš na pregled svaka dva dana, ja sam prenjela 6 dana i odlučili su inducirat samo zato što je čep ispao, mislim da inače ne bi. Ukoliko nastupi neka promjena onda kreću u akciju, meni su u bolnici rekli 41 još može proć ali ako uđeš u 42 onda induciraju.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji