Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    09. Lipanj 2014. 11:31

Vjerojatno zato i jesam orvorena - mm i ja smo na katu ali za svaku sitnicu trcimo dole i stano nesto nosimo i trebamo. Malo se teze popet, ali samo je jedan kat pa je ok.

Meni vrucina ne smeta jer proljece i ljeto su doba kad se bolje osjecam. Inace patim od tzv. zimske depresije i to mi je koma pa ljeti podnesem vrucinu, bitno samo da ne placem. 

renata6
    09. Lipanj 2014. 11:33

Bjap!!
    Samo polako, uskoro će, uskoro!!

Tina0208
    09. Lipanj 2014. 11:34

jooj nemoj plakati....

Laura 21.08.2014 :-*

bjap
    09. Lipanj 2014. 11:39

Znam da ce uskoro, doduse, to mislim vec 10-ak dana, ali sad je po ultrazvuku 39+2 i valda ce stvarno uskoro.

Tina, to tako ide, od sredine 10.mj. krene i traje do 4.mj. Nadam se da ce od sada biti bolje kada cu imati zanimaciju budci da zadnjih nekoliko zima nisam imala nist pametno za radit pa sam mislila na gluposti.

Tina0208
    09. Lipanj 2014. 11:44

a svakak ce biti bolje.... sincic ce te toliko zaokupit da ce ti sljedeca zima preletjeti...

Laura 21.08.2014 :-*

antonio
    09. Lipanj 2014. 11:47

Ma bjap moja draga uzivat ces sad kao nikad do sad vrjeme ce ti letjeti ali i zasluzila si to.

jolevk
    09. Lipanj 2014. 15:15

ja sam isla setati do petka svaki dan do 2,2.5km ali sam odustala u subotu i nedjelju..jer mi je bilo toliko vruce znojila sam se i bez setnje.. =)

Lilica
    09. Lipanj 2014. 15:18

pricekaj draga jos do sutra, da vidis kak ce maleni pozuriti cim mu tatek dode 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.