Vjerojatno zato i jesam orvorena - mm i ja smo na katu ali za svaku sitnicu trcimo dole i stano nesto nosimo i trebamo. Malo se teze popet, ali samo je jedan kat pa je ok.
Meni vrucina ne smeta jer proljece i ljeto su doba kad se bolje osjecam. Inace patim od tzv. zimske depresije i to mi je koma pa ljeti podnesem vrucinu, bitno samo da ne placem.
Znam da ce uskoro, doduse, to mislim vec 10-ak dana, ali sad je po ultrazvuku 39+2 i valda ce stvarno uskoro.
Tina, to tako ide, od sredine 10.mj. krene i traje do 4.mj. Nadam se da ce od sada biti bolje kada cu imati zanimaciju budci da zadnjih nekoliko zima nisam imala nist pametno za radit pa sam mislila na gluposti.
a svakak ce biti bolje.... sincic ce te toliko zaokupit da ce ti sljedeca zima preletjeti...
Laura 21.08.2014 :-*
Ma bjap moja draga uzivat ces sad kao nikad do sad vrjeme ce ti letjeti ali i zasluzila si to.
ja sam isla setati do petka svaki dan do 2,2.5km ali sam odustala u subotu i nedjelju..jer mi je bilo toliko vruce znojila sam se i bez setnje.. =)
pricekaj draga jos do sutra, da vidis kak ce maleni pozuriti cim mu tatek dode
Sortiraj odgovore
Najstariji