Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jolevk
    11. Lipanj 2014. 22:23

Danas sam dobila da cu u roku 24sata se poroditi..ili ce me uhvatiti trudovi ili cu se još otvoriti i vodenjak od pritiska puknuti... hehdhe bumo vidili.. ja neznam vise sta bi rekla..jer bolove iz leda nemam ali zato stomak me ubija i to najviše dole...a i osjetim ga kao di lupka glavicom..imam osjećaj da ce ispasti..jer je na ulazu

cedevita2
    11. Lipanj 2014. 22:39

Znaci znaju i to procjeniti?hm...ajde de..super onda,ti bar osjetis da se to blizi,da je pitanje sati mozda uvezi trudova..

jolevk
    12. Lipanj 2014. 07:29

Cire imam problem! Evo u 7:10bol onaj jaka i sad se smanjila ali boli..i kako sad kad opet zaboli Jace pišem to vrijeme i izracunam razmak Jel? Okrecem se da vidim da nisu lažni ali boli i dalje. I to me leda ubijaju i onda odjednom samo u stomak?

DOCKY
    12. Lipanj 2014. 08:12

JA SAM IMALA SLICNU SITUACIJU... ALI SAM NA KRAJU BILA NA DRIPU JER SU MI PRESTAJALI I SMANJIVALI... CEKAJ NA 5-6 MIN TEK TAD IDI MISLIM DA NEMA POTREBE PRIJE AKO NE PUKNE VODENJAK ILI NE PROKRVARIS... UH... AJDE NADAM SE DA SE NECES JOŠ DUGO MUĆITI S TIM BOLOVIMA DRAGA...malo sam sad off topic ali gdje ćeš roditi??

DOCKY

DOCKY

JA SAM IMALA SLICNU SITUACIJU... ALI SAM NA KRAJU BILA NA DRIPU JER SU MI PRESTAJALI I SMANJIVALI... CEKAJ NA 5-6 MIN TEK TAD IDI MISLIM DA NEMA POTREBE PRIJE AKO NE PUKNE VODENJAK ILI NE PROKRVARIS... UH... AJDE NADAM SE DA SE NECES JOŠ DUGO MUĆITI S TIM BOLOVIMA DRAGA...malo sam sad off topic ali gdje ćeš roditi??

DOCKY

DOCKY

DOCKY

DOCKY

DOCKY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.