Ja sam jos 2 u 1. Sutra CTG. Ne mogu se maknut od bolova ali nikako da bebac odluci vani. Sutra je 40+3. Samo mi nije jasno zasto mi uzv ne naprave. Zadnji put su mi ga radili u 36. tj. tako da uopce ne znam kako napreduje I koliko otprilike kila ima. Strah me zbog secera kojeg imam. Nekad kad mlati imam osjecaj kao da ce iz trbuha iskociti.
Ja sam jos 2 u 1. Sutra CTG. Ne mogu se maknut od bolova ali nikako da bebac odluci vani. Sutra je 40+3. Samo mi nije jasno zasto mi uzv ne naprave. Zadnji put su mi ga radili u 36. tj. tako da uopce ne znam kako napreduje I koliko otprilike kila ima. Strah me zbog secera kojeg imam. Nekad kad mlati imam osjecaj kao da ce iz trbuha iskociti.
draga luki meni su uzv radili zadnji u 35tj.ni ja neznam dok nedodem na porod koliki ce biti..ali racunam oko 4kg da ce imati.. =) mene danas peru toliki laznjaci za poluditi..sve me boli.uzas jedan..ako neka baba se dizem polako..i hvatam se za sve zivo da bi se digla..

14.06.2014. L ♥
Evo mene, ctg uredan, otvorena 2 cm, bio doktor koji mi je inace vodio trudnocu, kaze sve je to super i da puno setam a ja bih najradje u krevet.
bjap nemoj setat dok je vani ovako vruce...bolje ti sad u krevet pa onda navecer u laganu setnju... pretpostavljam da setnja potice otvaranje....
ja inace jako lose podnosim ovu vrucinu i drzim se kuce...pazi se i ti...
Laura 21.08.2014 :-*
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji