Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2014. 12:49

Dobro antonio zbori, dijete se hoce jos malo odmoriti prije nego krene van :-) Bitno da je sve ok!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

jolevk
    07. Lipanj 2014. 13:06

Jooj bjap nas dvije s lažnim trudovima vise me to izludi već bilo sta...ali tko Čeka taj i dočeka :-) mene evo već 2dana boli stomak dole jedva hodam a mali malo odmara pa onda izlupa me i tak ugl užas Živi..docekat ćemo i mi svoje bebace ja tek u srijedu na kontrolu idem tad 40tj.

MarijaŠ
    07. Lipanj 2014. 13:23

Jaoj žene, mene evo nije bilo skoro 2 dana i čitam što se događa i mene je uhvatila panika umjesto vas.... Pa koliko je to stresno stalno tako bolnica-kuća... Držite se, proći će sve u redu! A posebice vi bjap i Jolevk!

Krešimir 19.08.2014. <3

danijela13
    07. Lipanj 2014. 17:54

i mene je malo strah kako to sve izgleda tj boli jer prva trudnoca je zavrsila carskim rezom... evo druga se blizi kraju a mene nije panika ali sto su cure vec rekle ta beba mora izaci vani!!! ;).... ma samo da sve bude ok bol se brzo zaboravi... bar se tjesim

cedevita2
    07. Lipanj 2014. 22:05

Mene je malo panika,i neizvjesnost.. uhh  sutra kontrola plodne vode..pa cemo vidjet sto ce mi reci..inače,jos uvijek nemam nekih "simptoma" osim malo tvrđeg pupe.. 

bjap
    08. Lipanj 2014. 11:36

Evo, jucer spremala i kuhala cijeli dan, sad je sve jos bolje ocisceno. Jucer bila poletna ko ptica, nije me nista tako jako bolilo kao prethonih dana. Jedino mi se bumbac jucer i danas malo umirio. Sutra opet ctg ali i pregled.

A gdje su nam Luki i Idony?

LuKi5
    08. Lipanj 2014. 12:27

Ja sam jos 2 u 1. Sutra CTG. Ne mogu se maknut od bolova ali nikako da bebac odluci vani. Sutra je 40+3. Samo mi nije jasno zasto mi uzv ne naprave. Zadnji put su mi ga radili u 36. tj. tako da uopce ne znam kako napreduje I koliko otprilike kila ima. Strah me zbog secera kojeg imam. Nekad kad mlati imam osjecaj kao da ce iz trbuha iskociti.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.