Dobro antonio zbori, dijete se hoce jos malo odmoriti prije nego krene van :-) Bitno da je sve ok!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jooj bjap nas dvije s lažnim trudovima vise me to izludi već bilo sta...ali tko Čeka taj i dočeka :-) mene evo već 2dana boli stomak dole jedva hodam a mali malo odmara pa onda izlupa me i tak ugl užas Živi..docekat ćemo i mi svoje bebace ja tek u srijedu na kontrolu idem tad 40tj.
Jaoj žene, mene evo nije bilo skoro 2 dana i čitam što se događa i mene je uhvatila panika umjesto vas.... Pa koliko je to stresno stalno tako bolnica-kuća... Držite se, proći će sve u redu! A posebice vi bjap i Jolevk!
Krešimir 19.08.2014. <3
i mene je malo strah kako to sve izgleda tj boli jer prva trudnoca je zavrsila carskim rezom... evo druga se blizi kraju a mene nije panika ali sto su cure vec rekle ta beba mora izaci vani!!! ;).... ma samo da sve bude ok bol se brzo zaboravi... bar se tjesim
Mene je malo panika,i neizvjesnost.. uhh sutra kontrola plodne vode..pa cemo vidjet sto ce mi reci..inače,jos uvijek nemam nekih "simptoma" osim malo tvrđeg pupe..
Evo, jucer spremala i kuhala cijeli dan, sad je sve jos bolje ocisceno. Jucer bila poletna ko ptica, nije me nista tako jako bolilo kao prethonih dana. Jedino mi se bumbac jucer i danas malo umirio. Sutra opet ctg ali i pregled.
A gdje su nam Luki i Idony?
Ja sam jos 2 u 1. Sutra CTG. Ne mogu se maknut od bolova ali nikako da bebac odluci vani. Sutra je 40+3. Samo mi nije jasno zasto mi uzv ne naprave. Zadnji put su mi ga radili u 36. tj. tako da uopce ne znam kako napreduje I koliko otprilike kila ima. Strah me zbog secera kojeg imam. Nekad kad mlati imam osjecaj kao da ce iz trbuha iskociti.
14.06.2014. L ♥
Sortiraj odgovore
Najstariji