Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Rodila sam četvoro djece i tada nisam znala za takve pogodnosti kakvih danas ima da se majci olakša čuvanje i nošenje djeteta. Moje vrijeme za rađanje je prošlo, ali ima nade da postanem baka pa mislim na svoju djecu kojoj bi ta nosilja jako dobor došla. Hvala i sretno svima !!!!!!!!!!
Drage moje u šestom sam mjesecu trudnoce i nosim blizance, još ne znam kako ce sve funkcionirati, ali znam da bi mi nosiljka dobro dosla i bar u pola olaksala slatke brige! Pozzz
Svoje prvo dijete sam nosila skoro cijelo vrijeme i smatram da je zbog toga ona danas tako umiljata a ne kao djeca koja se rano odvoje od majki i ostave da negdje leže bez doticaja sa okolinom.
Moj bebac ima dva i pol mjeseca i konstantno bi se nosio,a moja kicma to trpi tako da mislim da cu pod hitno morati nabaviti klokanicu ali onu koja ima mogucnos bocnog nosenja
moj mali anđeo želi biti na rukama 24 sata,a mama zbog tog trpi,tako da iz obostranog zadovoljstva moramo nabaviti klokanicu,i onda se nadam da ce svi biti sretni i zadovoljni :)
Sortiraj odgovore
Najstariji