Osvojite Ergobaby nosiljku za dijete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jaslinka
    29. Siječanj 2014. 22:20

trebam tu nosiljku!

LukasJosip
    29. Siječanj 2014. 22:39

Nadam se da ću bar nešto osvojiti, pošto me loto neće

Unaprijed čestitam dobitnicima!

jula
    29. Siječanj 2014. 23:31

bilo bi jako lijepo osvojiti nagradu pogotovo kad je to nešto što ti stvarno treba ;-)

• maree11
    30. Siječanj 2014. 01:47

treca trudnoca….vrijeme je da sacuvamo kraljeznicu uz ERGOBABY nosiljku!!!!

• vera
    30. Siječanj 2014. 07:43

Rodila sam četvoro djece i tada nisam znala za takve pogodnosti kakvih danas ima da se majci olakša čuvanje i nošenje djeteta. Moje vrijeme za rađanje je prošlo, ali ima  nade da postanem baka pa mislim na svoju djecu kojoj bi ta nosilja jako dobor došla.
    Hvala i sretno svima !!!!!!!!!!

veljaca1976
    30. Siječanj 2014. 07:48

Igram i nadam se... :) Razmišljamo o drugom djetetu, tako da bi ova nosiljka uveliko olakšala s dvoje male djece.

ljubala
    30. Siječanj 2014. 07:56

Drage moje u šestom sam mjesecu trudnoce i nosim blizance, još ne znam kako ce sve funkcionirati, ali znam da bi mi nosiljka dobro dosla i bar u pola olaksala slatke brige! Pozzz

• navigator
    30. Siječanj 2014. 08:10

Svoje prvo dijete sam nosila skoro cijelo vrijeme i smatram da je zbog toga ona danas tako umiljata a ne kao djeca koja se rano odvoje od majki i ostave da negdje leže bez doticaja sa okolinom.

• marija0311
    30. Siječanj 2014. 09:42

Moj bebac ima dva i pol mjeseca i konstantno bi se nosio,a moja kicma to trpi tako da mislim da cu pod hitno morati nabaviti klokanicu ali onu koja ima mogucnos bocnog nosenja

esemilio
    30. Siječanj 2014. 09:51

moj mali anđeo želi biti na rukama 24 sata,a mama zbog tog trpi,tako da iz obostranog zadovoljstva moramo nabaviti klokanicu,i onda se nadam da ce svi biti sretni i zadovoljni :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.