Dobitnici Ergobaby nosiljki za dijete

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iggi

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

supruga je trudna,u 7mj dobivamo prinovu,tako da bi mi jako dobro dosla ova nosiljka koja izgleda fenomenalno i koliko vidim jako je funkcionalna

• migvukina

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Bilo bi sjajno osvojiti poklon za moju curku staru 6 tjedana da ne moramo uvijek vući kolica za sobom :-) A i voli bit na rukama pa bi nam baš dobro došla... Ah te bake samo bi nosale ;-)

bubac

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Trudna sam i nosiljka bi mi dobro došla

• monika-2807

Prijavi adminu

Nakon 3 postupka mpo-napokon sam u 10tt i bila bi presretna s poklonom

• maree82

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Stariji sin ima 21mj a mlađi 4,5mj i nosiljka bi mi stvarno dobro došla da mogu sama s klincima izać van.. Ovako uvijek mora netko ić samnom jer ne mogu sama gurat dvoja kolica.

• amalka22

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

trudna sam, uskoro stize beba, bilo bi nam lakse obavljati nesto kad bi beba bila u nosiljci

kvanjek

Prijavi adminu

moj dječak ima 10 mj., obožava se nositi... nosiljkami se jako sviđa i naravno da bi mi dobro došla kao i svim ostalima za šetnje koje stalno prakticiramo...

mina

Prijavi adminu

Baš bi mi dobro došla sin mi ima 7 mjeseci nebi morali s kolicima ici van po ovom snijegu nego bi uzela nosiljku i pići po vani bez natezanja s kolicima.

• Kika1303

Prijavi adminu

• artemida05

Prijavi adminu

Odilčno bi nam došla ova klokanica u kojoj bi moja mala maza mogla uživati u zimskim šetnjama,.  DOISTA SE NADAMO DA ĆEMO I MI NAPOKON NEŠTO OSVOJITI (jer nam to do sada nikad nije uspjelo) I UŽIVATI U OVOJ KLOKANICI 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.