Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Bilo bi sjajno osvojiti poklon za moju curku staru 6 tjedana da ne moramo uvijek vući kolica za sobom :-) A i voli bit na rukama pa bi nam baš dobro došla... Ah te bake samo bi nosale ;-)
Stariji sin ima 21mj a mlađi 4,5mj i nosiljka bi mi stvarno dobro došla da mogu sama s klincima izać van.. Ovako uvijek mora netko ić samnom jer ne mogu sama gurat dvoja kolica.
moj dječak ima 10 mj., obožava se nositi... nosiljkami se jako sviđa i naravno da bi mi dobro došla kao i svim ostalima za šetnje koje stalno prakticiramo...
Baš bi mi dobro došla sin mi ima 7 mjeseci nebi morali s kolicima ici van po ovom snijegu nego bi uzela nosiljku i pići po vani bez natezanja s kolicima.
Odilčno bi nam došla ova klokanica u kojoj bi moja mala maza mogla uživati u zimskim šetnjama,. DOISTA SE NADAMO DA ĆEMO I MI NAPOKON NEŠTO OSVOJITI (jer nam to do sada nikad nije uspjelo) I UŽIVATI U OVOJ KLOKANICI
Sortiraj odgovore
Najstariji