supruga je trudna,u 7mj dobivamo prinovu,tako da bi mi jako dobro dosla ova nosiljka koja izgleda fenomenalno i koliko vidim jako je funkcionalna
Bilo bi sjajno osvojiti poklon za moju curku staru 6 tjedana da ne moramo uvijek vući kolica za sobom :-) A i voli bit na rukama pa bi nam baš dobro došla... Ah te bake samo bi nosale ;-)
Nakon 3 postupka mpo-napokon sam u 10tt i bila bi presretna s poklonom
Stariji sin ima 21mj a mlađi 4,5mj i nosiljka bi mi stvarno dobro došla da mogu sama s klincima izać van.. Ovako uvijek mora netko ić samnom jer ne mogu sama gurat dvoja kolica.
trudna sam, uskoro stize beba, bilo bi nam lakse obavljati nesto kad bi beba bila u nosiljci
moj dječak ima 10 mj., obožava se nositi... nosiljkami se jako sviđa i naravno da bi mi dobro došla kao i svim ostalima za šetnje koje stalno prakticiramo...
Baš bi mi dobro došla sin mi ima 7 mjeseci nebi morali s kolicima ici van po ovom snijegu nego bi uzela nosiljku i pići po vani bez natezanja s kolicima.
Odilčno bi nam došla ova klokanica u kojoj bi moja mala maza mogla uživati u zimskim šetnjama,. DOISTA SE NADAMO DA ĆEMO I MI NAPOKON NEŠTO OSVOJITI (jer nam to do sada nikad nije uspjelo) I UŽIVATI U OVOJ KLOKANICI
Sortiraj odgovore
Najstariji