Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
joj imam malog od 5mj a već oko 8 kg!!! stara klokanica nas reže i jako je neudobna a voli se nosat i šetat u nosiljci!!! kako bi nam dobro došla sad kad je muž dobio otkaz i nismo baš u mogućnosti kupit je!!! sretno svima!!!!!
Nosiljka je predobra....ima jedna mala beba koja bi se trebala roditi za mjesec dana...voljela bih dobiti ovu nagradu da istu mogu pokloniti toj bebici i njenoj trenutno nezaposlenoj mami....pusa svima!
Mi očekujemo bebača početkom 3. mjeseca i ova nosiljka bi nam baš odgovarala za proljetne šetnje! Puno sreće svima, znam da bi zapravo svima dobro došla!
Izgleda fantastično i vrlo zdravo za dijete. Nisam imala priliku isprobati je sa prvim dijetetom (4. god) a sa drugim bi stvarno voljela. Termin mj je u 7. mj. Ko stvoreno za šetnje. Stariji na biciklu a maleni u nosiljci.
Sortiraj odgovore
Najstariji