Osvojite Ergobaby nosiljku za dijete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tena.abram
    30. Siječanj 2014. 19:12

odlična stvar, praktično...želim, želim..:D

jelkaznatizeljka
    30. Siječanj 2014. 20:11

joj imam malog od 5mj a već oko 8 kg!!! stara klokanica nas reže i jako je neudobna a voli se nosat i šetat u nosiljci!!!
    kako bi nam dobro došla sad kad je muž dobio otkaz i nismo baš u mogućnosti kupit je!!!
    sretno svima!!!!!

Andri
    30. Siječanj 2014. 21:08

Baš sam je planirala kupiti...

mladamama
    31. Siječanj 2014. 00:14

pre dobra je

• zelika
    31. Siječanj 2014. 07:49

Izgleda odlično!Petomjesečnu bebu u nosiljku,a trogodišnjaka za ruku i u proljetne šetnje :)

• ivono
    31. Siječanj 2014. 08:36

Odlična je.

• Berni
    31. Siječanj 2014. 09:15

Nosiljka je predobra....ima jedna mala beba koja bi se trebala roditi za mjesec dana...voljela bih dobiti ovu nagradu da istu mogu pokloniti toj bebici i njenoj trenutno nezaposlenoj mami....pusa svima!

• barbara_66
    31. Siječanj 2014. 09:59

SUPER,BAŠ IMAMO BEBICU ROĐENU 04.01.2014 DOBRO BI MI DOŠLA OVA NOSILJKA A I BOJA JE SAVRŠENA JER IMAMO CURICU.

mamasan
    31. Siječanj 2014. 10:15

Mi očekujemo bebača početkom 3. mjeseca i ova nosiljka bi nam baš odgovarala za proljetne šetnje! Puno sreće svima, znam da bi zapravo svima dobro došla!

• Maja_13
    31. Siječanj 2014. 10:37

Izgleda fantastično i vrlo zdravo za dijete. Nisam imala priliku isprobati je sa prvim dijetetom (4. god) a sa drugim bi stvarno voljela. Termin mj je u 7. mj. Ko stvoreno za šetnje. Stariji na biciklu a maleni u nosiljci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.