vec dugo razmisljam kako bi mojoj 4 mj. staroj curici dobro doslo ovako nesto. setnje bi nam bile ugodnije :)
Moj sinčić Vito voli biti u maminom naručju pa bi nam nosiljka olakšala šetnje...prelijepa je i čini se jako kvalitetna. Sretno nam svima!
poklonila bi rodjaki koja ce u martu postati majka...prema njoj osjecam duboku zahvalnost za sve sto je ucinila za mene...jer sam zahvaljujuci jednim djelom njoj dobila drugu sansu za zivot
odlična stvar za maminog razmazenka...dobro bi doslo posto je mama mala,a njena velika beba se voli nosit ;-) <3
Ja se veselim nosiljci za svoju malu unučicu Evu, koja je tri i pol mjeseca i jako je dobra, ali najviše voli biti na rukama. Njezinoj mami bi takva nosiljka bila super.
baka Božica
Mama bi bila presretna da ju dobije,jer joj sincic ima 5300 g s mjesec dana,pa bi joj bilo lakse nosit ga jer je mamina mala maza ;-) :-*
svaka pomoc za blizance je dobro dosla...:D
3.3.2014 moje srećice...:)
Za prvo dijete mi nije bilo ni na kraj pameti, smatrala sam ih užasnima i patničkima no ubrzo, nakon gomile kućanskih poslova, grčeva koji su nam oduzimali dah i djetetom koje je visilo na cici, promijenila sam mišljenje i poželjela ju. Mnoge frendice su se preporodile pa se, eto, i ja iskreno nadam da će slučajni odabir završiti na mojoj adresi.
Sortiraj odgovore
Najstariji