Osvojite Ergobaby nosiljku za dijete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamarasasa
    29. Siječanj 2014. 19:48

pretrazujemo internet za nosiljkama vec neko vrijeme i ova bi nam taman sjela :)

tina8462
    29. Siječanj 2014. 19:51

Ovo je odlična stvar! Sigurna sam da bi naš Perica uživao i ovoj nosilici :)))

miš1709
    29. Siječanj 2014. 20:20

I  Ergobaby nosiljku!!!

LilithGirl
    29. Siječanj 2014. 20:26

Nadam se da će mala Azura uživati u Ergobaby nosiljci, jer malim bebicama je najbitniji stalni kontakt s mamom, a mama može uživati u maženju i istovremeno imati slobodne ruke za bracu i seku

paulapaula
    29. Siječanj 2014. 20:57

Mi smo kupili chiccovu nosiljku i nista ne valja- kičma me ubija od nje !
    Mozda bi nam ovakva vise odgovarala!!

priks
    29. Siječanj 2014. 21:16

Moj muž bi htio ovu nosiljku (iako mama misli da nam ne treba ) kako bi našu bebicu mogao nositi po svuda!! Nadam se da će mu se želja i ostvariti!!

• Matilda
    29. Siječanj 2014. 21:57

Najbolja nosilica ..

• Avatar tihana.malogorskivuckovic
    tihana.malogorskivuckovic
    29. Siječanj 2014. 21:57

Imam bebicu koja ce za koji dan napuniti cetiri mjeseca pa bi nam dobro doslo posto nije neki ljubitelj voznje u kolicima pa se nadam da ce nam se posreciti!
    Ergobaby nosiljka za moju Teu.

• Kupina
    29. Siječanj 2014. 22:02

imam ergobaby nosiljku i mogu reći da je zaista odlična! za razliku od sling marame koja nam nije nikako odgovorala (bebu nisam uspjevala namjestiti, činilo mi se kao da bi mogla ispasti, a boljela su me ramena stalno), ergo je zakon! beba je začas unutra, opterećenje je na bokovima a ne na leđima i beba uživa. koristimo je van kuće za šetnje i brzinske obaveze, ali i po kući pa skupa pravimo  kolače, kuhamo, usisavamo...
    iako je dosta skupa, za svaku je preporuku!

iberc
    29. Siječanj 2014. 22:14

Baš bi bila sretna da osvojim ergobaby nosiljku jer mi upravo treba!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.