Dobitnici Ergobaby nosiljki za dijete

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

bubamarasasa

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

pretrazujemo internet za nosiljkama vec neko vrijeme i ova bi nam taman sjela :)

tina8462

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Ovo je odlična stvar! Sigurna sam da bi naš Perica uživao i ovoj nosilici :)))

miš1709

Prijavi adminu

I  Ergobaby nosiljku!!!

LilithGirl

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

Nadam se da će mala Azura uživati u Ergobaby nosiljci, jer malim bebicama je najbitniji stalni kontakt s mamom, a mama može uživati u maženju i istovremeno imati slobodne ruke za bracu i seku

paulapaula

Prijavi adminu

Mi smo kupili chiccovu nosiljku i nista ne valja- kičma me ubija od nje !
    Mozda bi nam ovakva vise odgovarala!!

priks

Broj poruka: 107

Prijavi adminu

Moj muž bi htio ovu nosiljku (iako mama misli da nam ne treba ) kako bi našu bebicu mogao nositi po svuda!! Nadam se da će mu se želja i ostvariti!!

• Matilda

Prijavi adminu

Najbolja nosilica ..

• Avatar tihana.malogorskivuckovic

tihana.malogorskivuckovic

Prijavi adminu

Imam bebicu koja ce za koji dan napuniti cetiri mjeseca pa bi nam dobro doslo posto nije neki ljubitelj voznje u kolicima pa se nadam da ce nam se posreciti!
    Ergobaby nosiljka za moju Teu.

• Kupina

Prijavi adminu

imam ergobaby nosiljku i mogu reći da je zaista odlična! za razliku od sling marame koja nam nije nikako odgovorala (bebu nisam uspjevala namjestiti, činilo mi se kao da bi mogla ispasti, a boljela su me ramena stalno), ergo je zakon! beba je začas unutra, opterećenje je na bokovima a ne na leđima i beba uživa. koristimo je van kuće za šetnje i brzinske obaveze, ali i po kući pa skupa pravimo  kolače, kuhamo, usisavamo...
    iako je dosta skupa, za svaku je preporuku!

iberc

Prijavi adminu

Baš bi bila sretna da osvojim ergobaby nosiljku jer mi upravo treba!!!

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.