pretrazujemo internet za nosiljkama vec neko vrijeme i ova bi nam taman sjela :)
Ovo je odlična stvar! Sigurna sam da bi naš Perica uživao i ovoj nosilici :)))
Nadam se da će mala Azura uživati u Ergobaby nosiljci, jer malim bebicama je najbitniji stalni kontakt s mamom, a mama može uživati u maženju i istovremeno imati slobodne ruke za bracu i seku
Mi smo kupili chiccovu nosiljku i nista ne valja- kičma me ubija od nje !
Mozda bi nam ovakva vise odgovarala!!
Moj muž bi htio ovu nosiljku (iako mama misli da nam ne treba ) kako bi našu bebicu mogao nositi po svuda!! Nadam se da će mu se želja i ostvariti!!
Imam bebicu koja ce za koji dan napuniti cetiri mjeseca pa bi nam dobro doslo posto nije neki ljubitelj voznje u kolicima pa se nadam da ce nam se posreciti!
Ergobaby nosiljka za moju Teu.
imam ergobaby nosiljku i mogu reći da je zaista odlična! za razliku od sling marame koja nam nije nikako odgovorala (bebu nisam uspjevala namjestiti, činilo mi se kao da bi mogla ispasti, a boljela su me ramena stalno), ergo je zakon! beba je začas unutra, opterećenje je na bokovima a ne na leđima i beba uživa. koristimo je van kuće za šetnje i brzinske obaveze, ali i po kući pa skupa pravimo kolače, kuhamo, usisavamo...
iako je dosta skupa, za svaku je preporuku!
Baš bi bila sretna da osvojim ergobaby nosiljku jer mi upravo treba!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji