Ovo želim za svoju pokćerku. Treba roditi u lipnju. Prošle godine u istom mjesecu umro nam je naš anđeo. Moj suprug, a njezin voljeni tatika. Živim daleko od nje, ali ju jako volim. Želim joj pomoći na sve načine. Slijedećeg mjeseca putujem k njoj i želja mi ja pokloniti joj nešto lijepo. Čini mi se da je nosiljka ono pravo. Tada će se skromno i tužno, sa uspomenom na našeg anđela koji sigurna sam pazi na nas i dalje, vjenčati za svoga dragoga. Koji je nezaposlen i žive od skromnih njezinih primanja jednog trgovca. Eto, ja se trudim unesti malo veselja u naš tužan život. Dok ne dođe bebač. A onda se nadam da će naši životi dobiti novi smisao. I više veselih trenutaka.
Početkom ljeta očekujemo našu prvu prinovu i već nas pomalo lovi panika šta sve trebamo nabaviti, počevši od opreme, uređenja sobe, odjeće...stavljamo sve na papir, jer smo i financijski ograničeni tako da svaki poklon nam je dobrodošao, a ovo bi nam bilo baš idealno i neophodno, pogotovo za ljetne dane i veliko olakšanje za moju suprugu.
Pošto muž radi na terenu, što god da trebam obaviti moram sa sobom voditi sinčića od 3 i pol mjeseca. S toga bi mi nosiljka uvelike olakšala mobilnost. Nosiljka je idealna za javni prijevoz jer je praktičnija od kolica. Ja se osjećam sigurno dok je moja bebica privijena uz mene, al trebam baš to da mi ruke budu slobodne.
Vjerojatno ste više puta vidjeli kako mame nose svoju djecu i istovremeno guraju prazna kolica. I ja sam bila jedna od tih mama. Čitala sam kako je nošenje tijekom raznih maminih aktivnosti puno prirodnije za dijete, stoga se nadam da ću imati prilike koristiti ovu nosiljku sa bebom koju sada nosim. Jedva čekam!
Sortiraj odgovore
Najstariji