Dobitnici Ergobaby nosiljki za dijete

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fina

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

bas bi mi dobro dosla kad idem u ducan po namjernice,jer je moja bebica navikla bit sve u rukama,place kad ju stavim u kolica.

• Vedrana0407

Prijavi adminu

Definitivno korisno..pogotovo u ovo zimsko vrijeme kadam oram do dučana a kolica nisu opcija...

Frančo

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

E i toj osobi treba zahvalit koja se sjetila nešto takvog Bogom danog!

• marina27

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Mi imamo nosiljku, ali je samo do 9 kila, a naš mali ima već 8, a još nema 5 mjeseci i super nam je sada jer je u Gorskom kotaru, gdje živimo, puno snijega pa ne možemo s kolicima u šetnju, a svaki dan idemo na zrak.

• mimi12

Prijavi adminu

Super su,posebno kad trebas nesto obavljati gdje nemozes s kolicima.a uz to je i beba uz mamu na sigurnom.a i sad kad je snjeg ne mozes s kolicima pa je super za setnju,ipak treba izaci malo na zrak.

mimi

MacicaMala

Broj poruka: 6

Prijavi adminu

U iščekivanju smo 2. bebice i razmišljamo upravo o nosiljkama. S prvim djetetom nam je bilo dosta teško izaći na kraj budući da se željela puno nositi, a nismo imali nosiljku. Vjerujem da je puno lakše s nosiljkom, ali dosta su skupe pa ćemo vidjeti što ćemo... A možda i osvojimo u Vašoj nagradnoj igri! :)

• sasa

Prijavi adminu

Odlična nagrada!!! Baš ono što nam treba...

• magy28

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

super su, osobito sad za zimu, kad je vani snijeg i ne možemo kolicima. cijene im nisu baš male,ali uvelike pomognu roditeljima. ako ju osvojimo, naša bebica će biti najsretnija :)

• alfica146

Prijavi adminu

Super nagradna igra. Nadam se da ću imati sreće...

• petraju

Prijavi adminu

Odlično!! To mi treba :-D :-D :-D

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.