Dobitnici Ergobaby nosiljki za dijete

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • merinena

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

.. Uz ergobaby nosiljku moja beba bi uvijek bila uz mamu, i osjecala toplinu i ljubav, a moja leda ne bi patila dok bi je nosila :))

brouhaha

Broj poruka: 28

Prijavi adminu

Baš sam ju planirala kupiti... već se vidim kako šećem po Bundeku sa svojom curicom u njoj

bubamara25

Prijavi adminu

S prvim djetetom (uskoro ce 14 mjeseci) nisam ni razmisljala o nosilici. Sad kad je druga bebica na putu, JAKO bi mi dobrodosla 

zprpi36

Prijavi adminu

Ergobaby nosiljka, meni osobno je nešto što je potrebno svakoj obitelji! Svakako treba kupiti i ne žaliti
    niti jednu kunu uloženu za kupovinu ergobaby nosiljke!

• rinalda

Prijavi adminu

trdna sam sa svojim prvim djetetom i ovako predivnu i prije svega praktičnu nosiljku bi nam jako dobro došla :)

JasenkaB

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Trudna sam sa prvim djetetom I voljela bih imat ergobaby nosiljku :)). Mislim da su jako praktične!

• nana12345

Prijavi adminu

Imam 46 godina i ostvarila  se moja najveća sreća  i želja prije 4 mjeseca , a to je da sam prirodnim putem dobila svoju djevojčicu i postala mama.Obzirom na moje godine  i na živost moje curice ova Vaša predivna  nosiljka bi mi došla kao "melem za moje ruke". Poljubac svima

• rada

Broj poruka: 28

Prijavi adminu

Izvrsna stvar za mamu i bebu,dijete osjeća blizinu majke a mama  sve lakše obavlja.

malajasmina

Prijavi adminu

A tko ju ne želi, haloooo?

pjega

Prijavi adminu

Nadam se da cu dobiti...zivim na 4 katu i tesko je nositi kolica svaki dan gore,dolje

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.