Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    08. Ožujak 2015. 10:00

Žene,sretan vam naš dan
    renata...drago mi je da je malena dobro

mayathequeen...ako imaš sudocrem od bebe namaži

I moja raste brzinom svjetlosti,baka joj je neki dan isto u Benettonu uzela sve stvarčice 74,je veliko ali mislim da će za koji tjedan biti taman.Obožavamo njihove trenirkice,majice,hlačice,preslatko je sve.

Hvala na željama za ozdravljenje,znam za korištenje mlijeka...
    Jel zna netko neki dobar prirodan med za dišne puteve za mene,ovi svi u dućanima mi se čine loši?

lonny
    08. Ožujak 2015. 10:28

Mayatheqeen sretan rođendan!
    Što se herpesa tiče upiši su u google Prirodni lijek za herpes - e-zena.com. Na mobu sam pa ti ne mogu staviti link. Na toj stranici imaš nekoliko prirodnih recepata pa vidi koji bi ti najviše odgovarao!

cloudy
    08. Ožujak 2015. 10:53

Koala..moja sućut
    renata...baš mi je drago da je curka ozdravila :) 
    a tu robicu sam uzela u trgovini ontario baby ...to je kod nas u sk već par godina...a robica je hrvatski proizvod iz sesvetskog kraljevca čini mi se

LuKi5
    08. Ožujak 2015. 11:27

Vecinom robica radena po uzoru iz Italije, po njihovim brojevima je dosta manja nego velicina koja pise. Mi smo dobili na poklon trenerkicu vel. 74, ali tal. broj, a bila mu je taman kad je nosio jos 68. Moguce da je do toga. :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    08. Ožujak 2015. 11:45

Moguće...znam da su iz kika i lidla tu negdje veličine i to mi nosi trenutno 56 i 62...62 joj je malo komotnije :)

LuKi5
    08. Ožujak 2015. 12:03

Meni ta sva robica djeluje tako sitno, a onda kad je obucem L-u skuzim koliko je velika naspram njega. Nikad ne zaboravim kad sam spremala torbu za izlazak iz rodilista I gledala tuticu vel. 56 kako je minijaturna, pa se mislila sto beba stane u to. A kad mu je obukla sestra u rodilistu, mjesta u tutici ko u prici. Tad sam tek skuzila koliko je sitan bio kad se rodio. :)))

14.06.2014. L ♥

cloudy
    08. Ožujak 2015. 12:13

Tak je i meni bilo :) a ja sam neki dan skužila kolko je narasla u ova 2 mj...kad smo ju prvi put stavili u kolica bila je minijazurna unutra,neki dan gledam sve manje mjesta u kolicima...baš rastu ko gljive poslije kiše :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI