Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    08. Ožujak 2015. 10:28

Mayatheqeen sretan rođendan!
    Što se herpesa tiče upiši su u google Prirodni lijek za herpes - e-zena.com. Na mobu sam pa ti ne mogu staviti link. Na toj stranici imaš nekoliko prirodnih recepata pa vidi koji bi ti najviše odgovarao!

cloudy
    08. Ožujak 2015. 10:53

Koala..moja sućut
    renata...baš mi je drago da je curka ozdravila :) 
    a tu robicu sam uzela u trgovini ontario baby ...to je kod nas u sk već par godina...a robica je hrvatski proizvod iz sesvetskog kraljevca čini mi se

LuKi5
    08. Ožujak 2015. 11:27

Vecinom robica radena po uzoru iz Italije, po njihovim brojevima je dosta manja nego velicina koja pise. Mi smo dobili na poklon trenerkicu vel. 74, ali tal. broj, a bila mu je taman kad je nosio jos 68. Moguce da je do toga. :)

14.06.2014. L ♥

cloudy
    08. Ožujak 2015. 11:45

Moguće...znam da su iz kika i lidla tu negdje veličine i to mi nosi trenutno 56 i 62...62 joj je malo komotnije :)

LuKi5
    08. Ožujak 2015. 12:03

Meni ta sva robica djeluje tako sitno, a onda kad je obucem L-u skuzim koliko je velika naspram njega. Nikad ne zaboravim kad sam spremala torbu za izlazak iz rodilista I gledala tuticu vel. 56 kako je minijaturna, pa se mislila sto beba stane u to. A kad mu je obukla sestra u rodilistu, mjesta u tutici ko u prici. Tad sam tek skuzila koliko je sitan bio kad se rodio. :)))

14.06.2014. L ♥

cloudy
    08. Ožujak 2015. 12:13

Tak je i meni bilo :) a ja sam neki dan skužila kolko je narasla u ova 2 mj...kad smo ju prvi put stavili u kolica bila je minijazurna unutra,neki dan gledam sve manje mjesta u kolicima...baš rastu ko gljive poslije kiše :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.