Mayatheqeen sretan rođendan!
Što se herpesa tiče upiši su u google Prirodni lijek za herpes - e-zena.com. Na mobu sam pa ti ne mogu staviti link. Na toj stranici imaš nekoliko prirodnih recepata pa vidi koji bi ti najviše odgovarao!
Koala..moja sućut
renata...baš mi je drago da je curka ozdravila :)
a tu robicu sam uzela u trgovini ontario baby ...to je kod nas u sk već par godina...a robica je hrvatski proizvod iz sesvetskog kraljevca čini mi se
Vecinom robica radena po uzoru iz Italije, po njihovim brojevima je dosta manja nego velicina koja pise. Mi smo dobili na poklon trenerkicu vel. 74, ali tal. broj, a bila mu je taman kad je nosio jos 68. Moguce da je do toga. :)
14.06.2014. L ♥
Moguće...znam da su iz kika i lidla tu negdje veličine i to mi nosi trenutno 56 i 62...62 joj je malo komotnije :)
Meni ta sva robica djeluje tako sitno, a onda kad je obucem L-u skuzim koliko je velika naspram njega. Nikad ne zaboravim kad sam spremala torbu za izlazak iz rodilista I gledala tuticu vel. 56 kako je minijaturna, pa se mislila sto beba stane u to. A kad mu je obukla sestra u rodilistu, mjesta u tutici ko u prici. Tad sam tek skuzila koliko je sitan bio kad se rodio. :)))
14.06.2014. L ♥
Tak je i meni bilo :) a ja sam neki dan skužila kolko je narasla u ova 2 mj...kad smo ju prvi put stavili u kolica bila je minijazurna unutra,neki dan gledam sve manje mjesta u kolicima...baš rastu ko gljive poslije kiše :)
Sortiraj odgovore
Najstariji