Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    06. Ožujak 2015. 10:42

Cloudy L ima sad dva mjeseca, jel tako?
    Mi smo s dva mjeseca dobili oba cjepiva, a sa četiri mjeseca ide dalje na cijepljenje.
    Više mi ništa nije jasno, što ne cijepe svi jednako???

cloudy
    06. Ožujak 2015. 11:09

Da,da...jučer je napunila 2 mj...meni je pedica prvo rekla da će oba dva ali je onda zaključila da pošto mi živimo na selu...30 km od grada i nema baš pretjerano puno ljudi tu...dragi,ja i bebica smo sami...da će joj 5u1 dati s 3 mj jer se i tada može a da ju ne muči jučer previše s 2 cijepiva najednom...tak da :)

Pilici
    06. Ožujak 2015. 11:47

Bravo da ste lijepo to obavili , da nema temp. 
    Kod nas je sa 2 pa sa 4 nadopuna itd

zebrica

cloudy
    06. Ožujak 2015. 11:58

Da...to za hepstitis se mora ponavljati...meni je rekla pedica za ovo ni ne bi trebalo imati nekakvu reakciju...ali da od onog 5u1 zna buknut temperatura...ja sam za hladne obloge koristila isto vodu ali smo uzeli i klinisport...to je neki gel u vrečici koji se ohladi i koristi isto kao oblog...i može se više puta koristiti...to nisam stavljala al mislim da ću njega korostit nakon onog 5u1

MarijaŠ
    06. Ožujak 2015. 12:47

Isuse Bože. Stvarno, razumijem da svi nekad pomalo aljkavo i rutinski odradimo naš posao, ali halo? Rade sa najboljim mogućim pacijentima, što će to malo dijete učiniti? Stvarno ne znam kako je moguće tako bez duše raditi s djecom. 

A što se tiče krivog otpusnog pisma... Stvarno, koji specijalac moraš biti? Kortikosteroidi? WTF?!

Krešimir 19.08.2014. <3

medsr
    06. Ožujak 2015. 14:20

Prije par mjeseci vam je izasao novi kalendar cijepljenja pa koliko sam skuzila jedni cijepe po starom programu,drugi po novom,a zasto..nemam pojma..po starom ide pentaxim+heb b s dva mjeseca,a po novom svako cijepivo posebno s razmakom od mjesec dana i dalje pentaxim s 4.,a s sest pentaxim+heb b.

crnamala
    06. Ožujak 2015. 19:48

Evo i mene napokon. Pocele babine pa uvik letim negdi. 
    Cestitke buducim gospodjama od srca! Moj se jos ne da pa si tepamo "luigi i bepina". Bas mi se ne da uhvatit vjencanja a sko i bude mislim da cemo i mi nesto skromnije.
    Citam za iskustva za bolnice i pedijatre uzas. Odmah sam isla izljubit svog malisa. Mi smo dobili otpusno pismo da sam rodila zebsko dijete i skroz druge mjere?? Srecom brzo je ispravljeno.Drago mi je da je sve na kraju dobro zavrsilo.
    Kleiva moj sa 2, 5 mj isto nosi 68. Sa 2 mj bio dug 63 iako nije predevel bio (5800 tada). A tata mu ima 2m pa nije ni čudo.
    Zebrice ja sam bila na dukanu prije 2 god mislila sad ponovo ali mi neki nalazi ponovo nisu ok pa moram na ultrazvuk abdomena i dok mi se to ne riješi ne upustam se u nikakve dijete, makar sam slon!!  ako te sta zanima za dijetu pitaj.

Sorry na poduzem postu dijete spava pa koristim. :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.