Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pilici
    07. Ožujak 2015. 21:50

Crnamala drzi se nadam se da ce bit bolje 
    Javi kako je proslo na uzv
    Hvala cure..
    Cloudy ma da neki ovako butik ili poznatiji neki ducan? 
    Luki kako je na moru?:)

zebrica

koala123
    08. Ožujak 2015. 08:04

Nema me tjedan dana i vise nisam u toku:) cestitam svima na zarukama. To su uvijek lijepe vijesti. Mi smo imale tezak tjedan. Prvo smrtni slucaj u obitelji onda se curka razbolila. Povracala al ide na bolje. I sad vec dva dana kad se popiski neugodno mirisi. Onak dost intenzivno. Znam da se ne treba salit s tim tak da idem odmah sutra dr. Nema temp. Al me cisto zanima jel miris moze bit od jos neceg?

koala123
    08. Ožujak 2015. 09:12

hvala drage moje. moram priznat nije mi bilo lako. bebica trazi svoje a ja depresivna i bezvoljna. al ide na bolje. kraj nje jednostavno nemres dugo bit u takvom stanju pogotovo kad vidim onaj krezubi osmijeh:) renata bas mi je drago da je curka ona stara. ne ponovilo se vise. meni je ovo malo kaj je povracala i bila sva nikakva bilo previse. nju tak majusnu je to tak izmorilo i sad se nadam da nije neka upala. i ko za peh pedijatrice mi nema. mijenja ju neka druga. nadam se da je ta ok

lonny
    08. Ožujak 2015. 09:17

Koala moja iskrena sućut.
    Što se tiče mirisa urina, ja bi možda prvo nazvala pedijatricu i opisala simptome, još uvijek kola i gripa i upala pluća pa su im čekaonice pune bolesne dječice, da ti malena ne pokupi nešto.

lonny
    08. Ožujak 2015. 09:20

Cure sretan vam svima Dan žena!
    I neka vas dečki/zaručnici/muževi danas malo razmaze!

mayathequeen
    08. Ožujak 2015. 09:22

Drage moje sretan vam dan žena
    He he meni je usput i ročkas danas i baš sam nocas dobila jedan divan herpesić na usnici..uffffff zna ko kakav prirodni lijek za to?

Nalah
    08. Ožujak 2015. 10:00

Žene,sretan vam naš dan
    renata...drago mi je da je malena dobro

mayathequeen...ako imaš sudocrem od bebe namaži

I moja raste brzinom svjetlosti,baka joj je neki dan isto u Benettonu uzela sve stvarčice 74,je veliko ali mislim da će za koji tjedan biti taman.Obožavamo njihove trenirkice,majice,hlačice,preslatko je sve.

Hvala na željama za ozdravljenje,znam za korištenje mlijeka...
    Jel zna netko neki dobar prirodan med za dišne puteve za mene,ovi svi u dućanima mi se čine loši?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.