Zebrica sretno s dijetom samo oprezno nemoj pretjerivat ipak ti treba snage radi malene.. po toj djeti mozes mrsaviti i bez izgladnjivanja.
Nalah nadam se da ce ti ici nabolje i da cete se brzo oporaviiti.
Ja sam nocas završila na hitnoj. Mislila san da cu krepat od bolova. Dijagnoza upala zuci ili kamenci. Iduci tjedan idem privatno na ultrazvuk( u bolnici se ceka 5 miseci) a sad sam na zucnoj dijeti. Eto kako cu smrsavit.

http://www.jutarnji.hr/sokantno-istrazivanje-svaka-treca-zena-u-hrvatskoj---zbog-loseg-iskustva-s-doktorima-i-sestrama-vise-necu-radati--/1309418/
... što reći
Crnamala drzi se nadam se da ce bit bolje
Javi kako je proslo na uzv
Hvala cure..
Cloudy ma da neki ovako butik ili poznatiji neki ducan?
Luki kako je na moru?:)
Crnamala drzi se nadam se da ce bit bolje
Javi kako je proslo na uzv
Hvala cure..
Cloudy ma da neki ovako butik ili poznatiji neki ducan?
Luki kako je na moru?:)
Draga, na moru bura dere vec danima. Nadam se da ce se danas smirit pa da napokon mozemo u setnju poc kako spada. Kako je kod vas?
Koala, moja sucut.
Nek curica sto prije ozdravi. Intenzivan miris mokrace moze biti ili od upale ili sto kazes povracala je, a treba im jako puno tekucine dok povracaju da ne dode do dehidracije, od nedovoljnog unosa tekucine isto moze biti intenzivan I neugodan miris. Najbolje kod pedijatrice pa da ste na miru. Drzi se

14.06.2014. L ♥
zebrica
Nema me tjedan dana i vise nisam u toku:) cestitam svima na zarukama. To su uvijek lijepe vijesti. Mi smo imale tezak tjedan. Prvo smrtni slucaj u obitelji onda se curka razbolila. Povracala al ide na bolje. I sad vec dva dana kad se popiski neugodno mirisi. Onak dost intenzivno. Znam da se ne treba salit s tim tak da idem odmah sutra dr. Nema temp. Al me cisto zanima jel miris moze bit od jos neceg?
Nema me tjedan dana i vise nisam u toku:) cestitam svima na zarukama. To su uvijek lijepe vijesti. Mi smo imale tezak tjedan. Prvo smrtni slucaj u obitelji onda se curka razbolila. Povracala al ide na bolje. I sad vec dva dana kad se popiski neugodno mirisi. Onak dost intenzivno. Znam da se ne treba salit s tim tak da idem odmah sutra dr. Nema temp. Al me cisto zanima jel miris moze bit od jos neceg?
Draga, moja sućut.
Luki ti je sve napisala, pa neću ponavljati, najbolje provjeriti pa si mirna.
Moja S je izrazito povračala onako u mlazu, proljev i mokraća su bili kaotičnog mirisa, dobili smo ORS elektrolite da dođe k sebi jer od iscrpljenosti nije mogla hodati.
Sad je ona stara, sad se samo friždera drži!!
hvala drage moje. moram priznat nije mi bilo lako. bebica trazi svoje a ja depresivna i bezvoljna. al ide na bolje. kraj nje jednostavno nemres dugo bit u takvom stanju pogotovo kad vidim onaj krezubi osmijeh:) renata bas mi je drago da je curka ona stara. ne ponovilo se vise. meni je ovo malo kaj je povracala i bila sva nikakva bilo previse. nju tak majusnu je to tak izmorilo i sad se nadam da nije neka upala. i ko za peh pedijatrice mi nema. mijenja ju neka druga. nadam se da je ta ok
Koala moja iskrena sućut.
Što se tiče mirisa urina, ja bi možda prvo nazvala pedijatricu i opisala simptome, još uvijek kola i gripa i upala pluća pa su im čekaonice pune bolesne dječice, da ti malena ne pokupi nešto.
Koala moja iskrena sućut.
Što se tiče mirisa urina, ja bi možda prvo nazvala pedijatricu i opisala simptome, još uvijek kola i gripa i upala pluća pa su im čekaonice pune bolesne dječice, da ti malena ne pokupi nešto.
Imas pravo. Nazvat cu je ujutro. Iako sam sad skuzila da je dobila i neki osip. Sakice su joj crvene i po nogama ima kao kad te nesto ugrize i okolo crveno. Al pune noge toga i na licu. Koji je to sad vrag? Nemam dojam da ju svrbi.

Cure sretan vam svima Dan žena!
I neka vas dečki/zaručnici/muževi danas malo razmaze!

Drage moje sretan vam dan žena
He he meni je usput i ročkas danas i baš sam nocas dobila jedan divan herpesić na usnici..uffffff zna ko kakav prirodni lijek za to?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji