Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crnamala
    06. Ožujak 2015. 22:50

Ma meni je receno u rodilistu da mi nesto nije u redu sa gusteracom, sad kako jedem masniju spizu kad mi dođu gosti imam nekakve bolove kazu žuč, a pojavio mi se kalcij u urinu pa mozda nesto i bubrezi ne stimaju. Moram ponovit i sve briseve, a i krv mi jos nije ok. Ma u principu mi nije nista i svasta mi je. Vidit cemo. Ja odkad sam rodila setkam po doktorima makar sam u principu ok ali sad sam opreznija ipak sam mama! 

Usput danas na prvom pregledu kod ginekologice ona mi kaze da mi je najpametnije stavit Miren spiralu! Je li to tko stavljao? Citam po netu da onda nema trudnoce 5 godina, a meni je vec 33 i planiram na drugu bebu za cca 1,5 godinu. Nista ne razumin. Ona kaze da je radi carskog i buduce trudnoce jos i bolje stavit spiralu???

Zebrice meni su kile jedino s dukanom relativno brzo isle dole, mislim 6 kg prvih par tjedana. Doduse sigurno je tu bilo i vode kad je brzo otislo. Jedino mi je pocetak bio grozan kad si samo na proteinima jer nisam neki mesojed a jedva sam prezivljavala bez voca. Obicno ljudi"varaju" sa cokoladom ja sam jela nektarine isl. Ja se nisam drzala pravila ko pijan plota jer je i dosta jednolicna i restrikcijska u pogledu namirnica pa nije ni prezdrava. Moras pit jako puno vode jer ti moze poremetiti i stolicu i masnoce...
    Ja imam jos 9 kila viska, uzas. zgrozim se kad se vidim u ogledalu pogotovo trbuh a ne smin radit trbusnjake. Sad trazim kupit polovni orbitrek pa eto ako tko prodaje javite se i pomozite bucki.

Pilici
    07. Ožujak 2015. 09:23

Držim fige da se sve riješi oko tegoba kojih imas, nadam se da nije nista strasno. 

Mislim da moja teta ima tu spiralu. Posto se drugi put kasnije udala, pa kao zaštita ipak je malo starija zenska.  

Ma daj pa super, ja sam danas 6 dan i skinula sam 5 kg  Doduše ujutro sam se vagala na prazan zeludac haha... Ali presretna sam kad vidim da ide dolje, a nisam gladna  Ja imam jos puno za skinut barem jos 10kg..

zebrica

Nalah
    07. Ožujak 2015. 10:18

Zebrica...pa i trebaš se vagati natašte i gola

Meni se konačno vratio apetit...nemam više temperaturu,ali se osjećam strgano i puna sam šlajma  doktorica kaže da mi nije ništa,ta sve liječi medom i propolisom,dala mi je samo vit.C u prahu  malena je dobila konjuktivitis,zvala jučer pedicu dobila je kapi i mast,već joj je bolje okeco,nemam pojma od kud ga je dobila.Žao mi je kaj ne možemo van,a i cijepljenje je odgođeno dok to ne prođe

Pilici
    07. Ožujak 2015. 14:32

Nalah nadam se da ce bit bolje. Odmaraj koliko mozes :)

Tako smo i mi na pocetku imali kao neku upalu mislim jako puno krmelja joj se radilo isto mi je patronazna rekla da joj nakapam svoje mlijeko i bome proslo za dan. 

Luki draga hvala budemo vidjeli, ali imam 20kg viska. Bilo sta moram pocet. :)

zebrica

cloudy
    07. Ožujak 2015. 14:40

Nalah...drž se draga...i ozdtavite što brže... probaj s mlijekom to što Luki kaže jer sam i ja za to čula..da je općenito dobro za sve bebi probleme...
    zebrice...sretno s dijetama :) 
    Mi smo ovo sunce danas iskoristile za šetnju po gradu...išle s dragim do grada dok je on radio..i šoping :) i kupim joj haljinicu 74 veličina i uska joj...morat ću mijenjat...uopće mi nije jasno kakvi su to brojevi

medsr
    07. Ožujak 2015. 16:19

Cure svi brzo ozdravite..mi koristimo vrijeme i stalno smo vani..nesto pojedemo i van do iduceg spavanja.d obozava biti vani..sto se tice kila..pridruzujem se grupi debelih.. trenutno se probam ne opterecivati s kilama dok d doji..i za to ce doci vrijeme..sigurno bi bila sretnija da kupujem hlace 38,a ne 42/44,al kaj cemo... i ovak sam bila cijeli zivot na dijeti..bar sad necu..pusee svima

MalaMuca
    07. Ožujak 2015. 17:48

cloudy, vi ste vec na 74?

crnamala
    07. Ožujak 2015. 18:36

Zebrica sretno s dijetom samo oprezno nemoj pretjerivat ipak ti treba snage radi malene.. po toj djeti mozes mrsaviti i bez izgladnjivanja.
    Nalah nadam se da ce ti ici nabolje i da cete se brzo oporaviiti. 
    Ja sam nocas završila na hitnoj. Mislila san da cu krepat od bolova. Dijagnoza upala zuci ili kamenci. Iduci tjedan idem privatno na ultrazvuk( u bolnici se ceka 5 miseci) a sad sam na  zucnoj dijeti. Eto kako cu smrsavit.

Dada32
    07. Ožujak 2015. 18:51

http://www.jutarnji.hr/sokantno-istrazivanje-svaka-treca-zena-u-hrvatskoj---zbog-loseg-iskustva-s-doktorima-i-sestrama-vise-necu-radati--/1309418/

... što reći 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.