Moja je isto 2 mj..u četvrtak bila napunila...a gle..stavljaju ju ßto višr na sisu...mlijeka imaš?
imam...dok doji na jednoj iz druge curi, ne svaki podoj ali curi... svako koliko tvoja cura doji?
Moja ti je na cici kad joj se prohtije...nekad svakih 15 min pol sata pa malo cica pa opet a nekad svaka 2 2 i pol sata...danas je evo trenutno 6.put od pol 8 ujutro
sad si me malo smirila jer moja uglavnom svaak 2 sata ...15min gore dole.. a u ovoj dobi znaju neke bebe svaka 3-4 sata ...jedino navecer i po noci trazi svako malo .ne uspijem niti zaspat do 5 ujutro
Moj mali bude sad 8 mjeseci i jos doji po svakih sat vremena..mada uredno papa cicu jako cesto trazi....po noci ne tak puno,ali po danu imam osjecaj da previse..tonka,probaj joj sto cesce nuditi cicu..moj mali je u toj dobi stalno visio na cici i dobivao po 1500 g mjesecno
prvi mjesec je dobila kilo i zato mi je sad i meni i pedijatru cudno... 2 puta je vaga da bude siguran...stavljat cu je vise nadam se da ce se stanje popravit...
Ma sigurna sam sa će se popravit :) samo budi smirena i što češće stavljaj na cicu...moja po noći jede oko 12 ,1pa oko pol 3,3 pa oko 5 pol 6 i ona oko pol 8...iako j4 zadnjih dana bila dosta po vani pa mi oko pol 10 zaspe i do 2 spava a meni se tad cice prepune
E sad drage moje, imam jedan mali problemcic s mojom frficom . Naime ona je ekstra osjetljivo dijete u svakom smislu te rijeci. Znaci, strese se na svaki jaci zvuk ili bilo sto sto je doslo iznenada. Sve joj smeta i onda kmeci ili jos gore place. A to je cesto. Ima dana kad joj se nitko sa strsne ne moze priblizit jer odmah place. Recimo, jucer su joj bili krsni kumovi i cim su joj se obratili ona je pocela vristat, ne plakat nego vristat. I nije prestala dok nisu otisli. Dodu moji mama i tata kod nas i ona opet place. Odem kod njih s njom ona opet place. S druge strane, prosli tj smo bili kod sogorice na rockasu gdje je bilo dosta nepoznatih i za cudo nije plakala. Meni je jaaaako krivo kad ona tako place. Mji ju ne mogu ni primit, kao ni njeni kumovi. Nije mi jasno..Iskreno meni se nigdje ni ne ide s njom. Ima li koja iskustva s takvim ponasanjem?
Eh da, ima 5, 5mj
Eh da, ima 5, 5mj
Vjerojatno je samo faza.. ona je jako naglo postala svjesna svoje okoline pa plačem izražava nesigurnost, traži poznata lica i ruke.. a tamo di vas je puno vjerojatno i ne stigne odreagirat jer sve mora vidjeti i čuti pa se zaboravi derat hehehe.. općenito je kod njih sve u fazama.. dođe - prođe

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji