Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    09. Ožujak 2015. 11:27

Moja ti je na cici kad joj se prohtije...nekad svakih 15 min pol sata pa malo cica pa opet a nekad svaka 2 2 i pol sata...danas je evo trenutno 6.put od pol 8 ujutro

Tonka18
    09. Ožujak 2015. 11:35

sad si me malo smirila jer moja uglavnom svaak 2 sata ...15min gore dole.. a u ovoj dobi znaju neke bebe svaka 3-4 sata ...jedino navecer i po noci trazi svako malo .ne uspijem niti zaspat do 5 ujutro

medsr
    09. Ožujak 2015. 11:46

Moj mali bude sad 8 mjeseci i jos doji po svakih sat vremena..mada uredno papa cicu jako cesto trazi....po noci ne tak puno,ali po danu imam osjecaj da previse..tonka,probaj joj sto cesce nuditi cicu..moj mali je u toj dobi stalno visio na cici i dobivao po 1500 g mjesecno

Tonka18
    09. Ožujak 2015. 11:49

prvi mjesec je dobila kilo i zato mi je sad i meni i pedijatru cudno... 2 puta je vaga da bude siguran...stavljat cu je vise nadam se da ce se stanje popravit...

cloudy
    09. Ožujak 2015. 12:01

Ma sigurna sam sa će se popravit :) samo budi smirena i što češće stavljaj na cicu...moja po noći jede oko 12 ,1pa oko pol 3,3 pa oko 5 pol 6 i ona oko pol 8...iako j4 zadnjih dana bila dosta po vani pa mi oko pol 10 zaspe i do 2 spava a meni se tad cice prepune

Kokolina
    09. Ožujak 2015. 13:57

E sad drage moje,  imam jedan mali problemcic s mojom frficom . Naime ona je ekstra osjetljivo dijete u svakom smislu te rijeci. Znaci, strese se na svaki jaci zvuk ili bilo sto sto je doslo iznenada. Sve joj smeta i onda kmeci ili jos gore place. A to je cesto. Ima dana kad joj se nitko sa strsne ne moze priblizit jer odmah place. Recimo, jucer su joj bili krsni kumovi i cim su joj se obratili ona je pocela vristat, ne plakat nego vristat. I nije prestala dok nisu otisli. Dodu moji mama i tata kod nas i ona opet place. Odem kod njih s njom ona opet place. S druge strane, prosli tj smo bili kod sogorice na rockasu gdje je bilo dosta nepoznatih i za cudo nije plakala. Meni je jaaaako krivo kad ona tako place. Mji ju ne mogu ni primit, kao ni njeni kumovi. Nije mi jasno..Iskreno meni se nigdje ni ne ide s njom. Ima li koja iskustva s takvim ponasanjem?

Kokolina
    09. Ožujak 2015. 13:58

Eh da, ima 5, 5mj

LuKi5
    09. Ožujak 2015. 14:34

Slazem se s mmamom. Faza je to. Ista stvar je I s mojim L-om. Bas kako opisujes. Proci ce. :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.