Slažem se. Ne daj Bože da se dogodi nešt pa da moramo u bolnicu, al mislim da nema te sile koja bi me zaustavila. Baš je grozno to. Samo nek prođe ona peticija koja se potpisivala, pa da sve mame mogu biti uz djecu u bolnicama.
Krešimir 19.08.2014. <3
Jedna situacija dok smo mi bile u bolnici...dvije sobe, jedna ogromna gdje su djeca sa operiranim koljenima, potrganim nogama, svašta uglavnom na štakama, znači njih cca 20 i jedna soba gdje smo ja i moja malena i još jedna cura s svojom curkom, znači naše su zavezane oko štange, vise 24 sata i mi imamo wc u sobu gdje ide ovih svih 20 druge djece!!! Uspavaš dijete, sad lupe s vratima, malene se opet probude i opet ispočetka, nama veze ako ručaš i to ti je nagrada ako uopće dođeš do tanjura uz konstantan plač, a oni baš sad svi idu na wc, da ne pričam po noći, tuširanje, pa se bebe bude, a o sestrama...bolje da ne pričam bila je jedna malena ,možda 8-9 mj, isto zavezana, znači nema micanja, nema mame jer je na adu, vrijeme to i to dolazi sestra s bočicom,da bebi doslovce slije u nju, malena plaće, nema dizanja, maženje ničega, završi, malena i dalje vrišti i naravno nakraju zaspi, dolazi mama u posjete pita sestru kako je bilo jel plakala a ona odgovara ma nije ni zucnula, divno dijete imate samo papa i spava! Užas a ti ne smiješ nikome reći da je poplavilo od plača za mamom....Kaos cure, ne daj Bože nikome od vas da to mora prolaziti, sad sam se raspisala a eto kad je priča o bolnicama...
Trnci me prolaze od ovih priča iz bolnice. Mislim da mene ne bi mogli ni puškom otjerati. Nadam se da nam se neće dogoditi!
Moram priznati da mi je, dok smo kombinirali ad i dojenje, taj strah da se malenoj nešto dogodi i da mora ostati u bolnici bez mene, dao najviše snage da ustrajem u dojenju i izbacim ad u potpunosti.
A svim curama koje se udaju iskrene čestitke!
Što se tiče obloga nakon cijepljenja, nama je sestra kod doktora rekla da samo namočimo blazinice s vodom, kamilicom ili fiziološkom, po izboru, i to stavljamo do sljedećeg dana navečer(cijepili smo se kasno popodne). I pomoglo je, stavljala sam običnu vodu, ujutro je samo jedan ubod bio malo, malo otečen, kasnije više ništa!
Ajme Renata, grozno..i bile ste tamo mjesec dana? Prestrasno. Te sestre nisu normalne, i da, nazalost mame su, ja pitala skoro svaku..djeca nakon par sati plakanja napokon zaspu i onda im oni idu mjenjat pelene, naravno, bez imalo njeznosti. Mene je samo ovih pet dana totalno sjebalo, ne mogu ni zamislit mjesec dana tog horora. i da bi stvar jos bila gora..jucer kad su nas otpustali dali su nam terapiju za doma, antibiotik, ventolin i kortikosteroid. Sestra mi sve objasnjava kad, kako i sta da dajem u koje vrijeme, pozurimo mi odmah u ljekarnu kupit sve jer nam pedijatrica radi tek danas popodne da nam da recepte. Nije mi bilo drago zbog svih tih silnih lijekova, ali mislim si pa valjda treba..samo nek moja cura ozdravi. Sinoc joj dala sve osim antibiotika, isto tako i danas ujutro..ode popodne suprug kod pedijatrice, zena je skoro pala na dupe da kakva je to terapija, da ona nece djetetu napisat recepte, da zasto sad antibiotik i kortikosteroid. Kaze ona da to ne moze bit! I stvarno, ode suprug na srebrnjak, dakle, dobili smo tudje otpusno pismo, podaci i povijest bolesti od mog djeteta, a zakljucak i terapija od nekog deckica! Za nepovjerovat!!! Uglavnom, moja mala ne treba nikakve lijekove..
Isuse,cure trnci me prolaze..gledam u svog usnulog andela koji isto nemoze bez mame ni bez cice ni danju ni nocu,nece bocicu i sad da mi se nedaj boze razboli i da mi nedaju ostat s njim..ja bi popiz...mislim da bi pozvala sve novinare,otisla ravnatelju i napravila takvu frku da bi bilo strasno.renata,uopce ne mogu zamisliti kaj ste prosle..majko mila..ja sam isto sestra,doduse radim potpuno nesto suprotno pedijatriji ali se sjecam sa staza vezanih vristecih beba,grozno iskustvo..
Ajme i mene prolaze trnci čitajući sve ovo.. Pa kak je to ružno ponašanje od sestri...:(
Kimito uzas pa nisu normalni, pa to je mala bebica kolko 4 mj?..i tak ti daju krivu terapiju..ajme...
Hvala na cestitkama.
Cloudy sve uredu nakon cjepljenja?
zebrica
Kimito...užas...ja ne mogu vjerovat kak su oni svi skupa aljkavi....ja još uvijek ludim na onu ortopedicu jer sam dobila i 2 mišljenje da se to sve s vježbama sredi...čak su rekli široko samo po noći...ja sam joj sad stavila mpp i još jednu preko sa srolanom tetrom među nogama...i vježbamo stalno...a za onu sam čula sa uvaljuje remenčiće radi provizije....užas...
cijepljenje super prošlo...ok plakala je i jutros je plakala al bez temperature smo prošle...to smo se protiv hepatitisa cijepile...za mjesec dana ide ono 5u1
Sortiraj odgovore
Najstariji