Slazem se s mmamom. Faza je to. Ista stvar je I s mojim L-om. Bas kako opisujes. Proci ce. :)

14.06.2014. L ♥
Moja N je isto postala mala strašljivica.. kad nam dodju gosti pa joj se onako svi unose u lice obično počne vrištat da ju jedva smirim.. ili kad jače zalupim vratima, kad suprug kihne.. puno stvari ju baš preplaše, mimoze su to naše. :)
Mi se zadnjih dana borimo sa plakanjem u snu, ja se zezam pa kažem da sanja bolnicu jer i ja kad se sjetim svega bi se najradije rasplakala.. uspavam ju, prebacim u kindač i za par minuta plač, zna i duže odspavat pa počne užasno tužno plakat, uopće se ne probudi, ja ju uzmem i smirim ona ni oči ne otvori, ali me malo brine zbog čega taj plač. Nadam se da je i to samo faza..
Moja N je isto postala mala strašljivica.. kad nam dodju gosti pa joj se onako svi unose u lice obično počne vrištat da ju jedva smirim.. ili kad jače zalupim vratima, kad suprug kihne.. puno stvari ju baš preplaše, mimoze su to naše. :)
Mi se zadnjih dana borimo sa plakanjem u snu, ja se zezam pa kažem da sanja bolnicu jer i ja kad se sjetim svega bi se najradije rasplakala.. uspavam ju, prebacim u kindač i za par minuta plač, zna i duže odspavat pa počne užasno tužno plakat, uopće se ne probudi, ja ju uzmem i smirim ona ni oči ne otvori, ali me malo brine zbog čega taj plač. Nadam se da je i to samo faza..
Moj K isto plače u snu. Prvo počnu lagani jecaji, tad ga ja uhvatim a rukicu ili mazim po glavi pa se smiri. Nekada to ne pomogne pa se jako rasplače i moram ga uzeti nunati ga i maziti ga. Ja ponudim i sisu ako je bas jako tuzan i jako plače, to uvijek jaaako pomogne - To je jednosravno tako..neke bebe to dožive neke ne, Ja sam velika sanjalica, sanjam uvijek u boji i toliko stvarno da ponekad kad se probudim ne znam je i bio san ili se stvarno dogodilo. Čini mi se da je i on takav. Osim toga u njihovim malim životima toliko se toga dogodi u jednom danu, a oni sve to moraju obraditi.Evo meni K sad spava, a malo prije je urlao jer je danas na vježbama bio i tako uvijek bude.
nisam računala pad nego porođajnu težinu, sa mjesec dana je imala 4500
mi jutros bili na cijepljenju... Bas se M jako plakala Sada s dva mj ima 4540g i 56 cm, izasla je iz rodilista s 3080g. Valjda je to ok, lijepo papa i spava, izgleda zadovoljno...
mi jutros bili na cijepljenju… Bas se M jako plakalaSada s dva mj ima 4540g i 56 cm, izasla je iz rodilista s 3080g. Valjda je to ok, lijepo papa i spava, izgleda zadovoljno…
Mišice male, da, jako plaću, meni se srce para kada ih čujem a znamo svi da se mora Ok, lijepo napreduje, lijepo je i narasla i zbucala se, bravo!
Razmisljamo o nabavci tricikla za bebe..imate kakve savjete,koji?
Razmisljamo o nabavci tricikla za bebe..imate kakve savjete,koji?
tricikla.. kaj nije maleni 7 mjeseci.. jel na bicikl mislimo ali sa 3 kotača, hahahahaah, baš si me sad cimnula

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji