Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Ožujak 2015. 09:04

Medsr..ja ti tu nisam od pomoći...moj jedini susret s tim je kad vidim klince da se vozaju u tim triciklićima...mi danas čekamo baby gym i maramu da nam stigne...držte fige da skužim vezanje :)

koala123
    11. Ožujak 2015. 09:49

ajme to vezanje marame.. kad se sjetim. sestra i ja to isprobavale i na kraju smo se tak zapetljale da vise nismo znale di bebu stavit i kak se izvuc iz toga:)) presmijesno tak da sam odustala. na kraju sam kupila onu kaj se samo prebaci preko ramena. ima jednu kopcu i to je to. to se zove sling mislim

cloudy
    11. Ožujak 2015. 09:55

Ma ja sam uzela boba wrap i gledala sam njihove filmiće i čini minse ok i ne prekomplicirano al opet...dragi mi je rekao da ak se zapetljam u to.da me neće spašavati hihi 

lonny
    11. Ožujak 2015. 10:39

Ja sam kupila sling maramu na sniženju, bila ja 100 kn snižena s nekih 350. I eno je, stoji u ormaru i čeka moju dobru volju 
    I to se prvo moram natjerati da ju opeglam, to čudo ima pet metara!

tena123
    11. Ožujak 2015. 13:48

ja sam kupila nosiljku identičnu nosiljku kao ergo baby ipak mi je previseee dati 800 ili 1000 kn za ergo baby a bitno mi je samo da je ova ergonomska, ispala je oko tristo kn s umetkom za novorođence, marame nisam uzimala jer je dragom to problem ali možda i uzmem koju za sebe :P

Pilici
    11. Ožujak 2015. 14:21

Curke kakva iskustva imate sa dijecjim vrticima, i hranilicama? Sa koliko mjeseci beba moze u to ?

zebrica

cloudy
    11. Ožujak 2015. 14:23

Meni je fizijatrica na baby fitnesu rekla da su najpreporučljivije marame od svih tih nosiljki...da sve to ostalo nije preporučljivo zbog položaja kukova u tim nosiljkama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.