Medsr..ja ti tu nisam od pomoći...moj jedini susret s tim je kad vidim klince da se vozaju u tim triciklićima...mi danas čekamo baby gym i maramu da nam stigne...držte fige da skužim vezanje :)
ajme to vezanje marame.. kad se sjetim. sestra i ja to isprobavale i na kraju smo se tak zapetljale da vise nismo znale di bebu stavit i kak se izvuc iz toga:)) presmijesno tak da sam odustala. na kraju sam kupila onu kaj se samo prebaci preko ramena. ima jednu kopcu i to je to. to se zove sling mislim
Ma ja sam uzela boba wrap i gledala sam njihove filmiće i čini minse ok i ne prekomplicirano al opet...dragi mi je rekao da ak se zapetljam u to.da me neće spašavati hihi
Ja sam kupila sling maramu na sniženju, bila ja 100 kn snižena s nekih 350. I eno je, stoji u ormaru i čeka moju dobru volju
I to se prvo moram natjerati da ju opeglam, to čudo ima pet metara!
ja sam kupila nosiljku identičnu nosiljku kao ergo baby ipak mi je previseee dati 800 ili 1000 kn za ergo baby a bitno mi je samo da je ova ergonomska, ispala je oko tristo kn s umetkom za novorođence, marame nisam uzimala jer je dragom to problem ali možda i uzmem koju za sebe :P
Curke kakva iskustva imate sa dijecjim vrticima, i hranilicama? Sa koliko mjeseci beba moze u to ?
zebrica
Meni je fizijatrica na baby fitnesu rekla da su najpreporučljivije marame od svih tih nosiljki...da sve to ostalo nije preporučljivo zbog položaja kukova u tim nosiljkama
Sortiraj odgovore
Najstariji