pa mi sve tu postajemo prave gospođe :) mi ćemo crkvu preskočit...
kleaiva... pa da... još ja pitala ortopedicu jučer zbog mpp ona blijedo gledala ko da sam s neba pala :/ a ni meni nije jasno kak išta tako brzo mogu vidjet a pogotovo na onom prastarom uzv koji je kod nas u bolnici,,,,katastrofa
Nalah jesi bolje?
Tena super da je proslo bez temp, nas isto ceka cjepljenje za mjesec dana-ona nadopuna, bilo smo prekjučer kod doktorice i sa 3,5 mj imamo 7660kg i 65cm Pocela nas je pripremati na kasice, mislim rekla je da se kreće između 4 i 6 mj al ja cu joj oko 5 mj Pocet polako,
Da vas pitam, jel koja od vas isprobala ili bila na dukan dijeti?
zebrica
sad mi je teta zvala frendicu koja je ortoped i žena veli po nalazima samo vježbe... jer sam joj i slike s uzv slala i nalaze i sve.... i da se blaža displazija riješi vježbama... nego odradili cijepljenje...danas samo hepatitis za mjesec dana ćemo imat 5u1 veli pedica da ne bi trebalo biti nuspojava od ovog... i da..imamo ravno 5kg, 56cm i glavicu 38 :)
Cure, cestitam na zarukama!
cloudy, vjezbaj kod svakog previjanja, siroko povijanje ili nafutras pp pa ces vidjet na kontroli..dobro da si isla tako rano pa da se to ovako bezbolno rijesi.
Ja se oporavljam od bolnice..i psihicki i fizicki..zadnju noc je dosao mali od sedam mjeseci koji cica svakih sat i pol, nece ni dudu ni bocicu, mama nije mogla ostat..mali je plakao cijelu noc bez prestanka
Cure, buduće gospođe, čestitam na zarukama! Sretno vam bilo!
Krešimir 19.08.2014. <3
hvala,hvala drage moje :) kleaiva...l baš je velik malac...moja curka sad tek neke 63 stvari nosi...ali smo neke...
kimito...grozno..pa stvarno,zašto nije mama ostala ? Uhm..ja mislim da nema te sile koja bi me odvojila od curke
Sortiraj odgovore
Najstariji