Cloudy kaj se tice kukova ti koristis pp pa ih samo i prek dana vise nafutras i briga rijesena....mislim da ce to biti dovoljno uz pregled privatnika da budes ziher!!!
Mi smo bili prije tjedan dana u koprivnici u bolnici i pregled je trajao 3 min i sve je ok....iako nekad ne kuzim kak mogu tak brzo vidjeti jel ok il nije
Cijepili se jos nismo jer nije bilo cjepiva, al jucer nas je pedica zvala da je stiglo i da dodemo 13. 3. Jedva cekam da vidim kak mi malac raste iako vec na ocigled se vidi da postaje bombica a bome se i u rukama ima sto nositi...prije 2 tj. je imao 6120g i 61 dug, sad je ziher vec oko 7kg jer mi ruke lagano otkazuju
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
pa mi sve tu postajemo prave gospođe :) mi ćemo crkvu preskočit...
kleaiva... pa da... još ja pitala ortopedicu jučer zbog mpp ona blijedo gledala ko da sam s neba pala :/ a ni meni nije jasno kak išta tako brzo mogu vidjet a pogotovo na onom prastarom uzv koji je kod nas u bolnici,,,,katastrofa
pa mi sve tu postajemo prave gospođe :) mi ćemo crkvu preskočit…
kleaiva… pa da… još ja pitala ortopedicu jučer zbog mpp ona blijedo gledala ko da sam s neba pala :/ a ni meni nije jasno kak išta tako brzo mogu vidjet a pogotovo na onom prastarom uzv koji je kod nas u bolnici,,,,katastrofa
Ustvari koliko sam shavtila ovisi o doktoru a ne o opremi kojom raspolazu, takvo nesto se vidi na bilo kakvom uzv jer se mjeri samo kut pod kojim stoje kukici tak da ni ne treba neka super oprema, ali ovisi o dr. koju ce terapiju dati ako postoji displazija tak da definitivno treba potraziti vise misljenja i na kraju sami moramo odluciti koga slusati....ono sto nas uvijek omete ja sto se kod nas kod 5 dr. svugdje dobije razlicito misljenje pa ti sad znaj
Fakat je bezobrazna ak te blijedo gledala....pa kaj je siroko povijanje nego nafutrana pelena...koja ludaca
Mozda nije ni cula za mpp!
Nalah jesi bolje?
Tena super da je proslo bez temp, nas isto ceka cjepljenje za mjesec dana-ona nadopuna, bilo smo prekjučer kod doktorice i sa 3,5 mj imamo 7660kg i 65cm Pocela nas je pripremati na kasice, mislim rekla je da se kreće između 4 i 6 mj al ja cu joj oko 5 mj Pocet polako,
Da vas pitam, jel koja od vas isprobala ili bila na dukan dijeti?
zebrica
sad mi je teta zvala frendicu koja je ortoped i žena veli po nalazima samo vježbe... jer sam joj i slike s uzv slala i nalaze i sve.... i da se blaža displazija riješi vježbama... nego odradili cijepljenje...danas samo hepatitis za mjesec dana ćemo imat 5u1 veli pedica da ne bi trebalo biti nuspojava od ovog... i da..imamo ravno 5kg, 56cm i glavicu 38 :)
sad mi je teta zvala frendicu koja je ortoped i žena veli po nalazima samo vježbe… jer sam joj i slike s uzv slala i nalaze i sve…. i da se blaža displazija riješi vježbama… nego odradili cijepljenje…danas samo hepatitis za mjesec dana ćemo imat 5u1 veli pedica da ne bi trebalo biti nuspojava od ovog… i da..imamo ravno 5kg, 56cm i glavicu 38 :)
Eto vidis...bas to sam htjela reci...uvijek dobijes vise razlicitih misljenja. Ja si nekak mislim da ak je blaga displazija da vjezbe moraju pomoci i to je to....ipak su oni mali i brzo se isprave nepravilnosti.
Bravo za curku!!!! Raste ko gljivica
Mene brine kaj mi je malac ogroman, nije buco vec bas veeeeliki decko....2 i pol mj. i vec nosi 68 velicinu curka mi je tak bila s 4 mj mozda.
Cure, cestitam na zarukama!
cloudy, vjezbaj kod svakog previjanja, siroko povijanje ili nafutras pp pa ces vidjet na kontroli..dobro da si isla tako rano pa da se to ovako bezbolno rijesi.
Ja se oporavljam od bolnice..i psihicki i fizicki..zadnju noc je dosao mali od sedam mjeseci koji cica svakih sat i pol, nece ni dudu ni bocicu, mama nije mogla ostat..mali je plakao cijelu noc bez prestanka
Cure, cestitam na zarukama!![]()
cloudy, vjezbaj kod svakog previjanja, siroko povijanje ili nafutras pp pa ces vidjet na kontroli..dobro da si isla tako rano pa da se to ovako bezbolno rijesi.
Ja se oporavljam od bolnice..i psihicki i fizicki..zadnju noc je dosao mali od sedam mjeseci koji cica svakih sat i pol, nece ni dudu ni bocicu, mama nije mogla ostat..mali je plakao cijelu noc bez prestanka
zašto amam nije mogla ostat, onak wtf

url=https://lilypie.com]
Cure, buduće gospođe, čestitam na zarukama! Sretno vam bilo!
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji