Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    05. Ožujak 2015. 09:36

čestitam curke!!

url=https://lilypie.com]

cloudy
    05. Ožujak 2015. 09:52

hvala curke :) ma i mi ćemo samo s kumovima to obavit...i tak smo uvijek i htjeli, ali njegovi u navaljivali da je red imati feštu...čak je dragi bio spreman žrtvovati svoje želje zbog njih (ja i nisam bila oduševljena) ali smo eto promijenili ploču i bit ćemo samo kumovi i mi i bebica :D poslije klopa neka fina i to je to... a njegovi ak im se troše pare, bolje nek nam daju tu lovu da odemo nekud na tjedan, dva dana nego fešte puste raditi

Tonka18
    05. Ožujak 2015. 10:45

cure čestitam na zarukama 

tena123
    05. Ožujak 2015. 10:53

cure čestitke na zarukama 
    evo da izvjestimo prošli smo bez temperature i sličnih stvari, samo smo sinoć cijelo vrijeme stavljali hladne obloge na mjesto uboda, cura se super ponaša vesela i nasmijana kao da nije ništa bilo.. ma milina 

kleaiva
    05. Ožujak 2015. 10:59

Nije me bilo 2 dana i konačno sve neke lijepe vijesti! Bravo za ispite, školu, nove gospođe, dolazak doma iz bolnice...ma bravo za sve. Bas je lijepo procitati da ste sve kak treba

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

cloudy
    05. Ožujak 2015. 11:02

tena... jesi to  stavljala obične obloge... ono sama ih radila ili one kupljene? ja sam našla u apoteci neki taj hladni oblog kao kompresa tak mi je žena objasnila da se hladi u frižideru i stavlja... pa će dragi kupit kad ide s posla... a do tad planiram obične tetre stavljat ohlađene pod vodom

kleaiva
    05. Ožujak 2015. 11:05

Cloudy kaj se tice kukova ti koristis pp pa ih samo i prek dana vise nafutras i briga rijesena....mislim da ce to biti dovoljno uz pregled privatnika da budes ziher!!!

Mi smo bili prije tjedan dana u koprivnici u bolnici i pregled je trajao 3 min i sve je ok....iako nekad ne kuzim kak mogu tak brzo vidjeti jel ok il nije

Cijepili se jos nismo jer nije bilo cjepiva, al jucer nas je pedica zvala da je stiglo i da dodemo 13. 3.  Jedva cekam da vidim kak mi malac raste iako vec na ocigled se vidi da postaje bombica a bome se i u rukama ima sto nositi...prije 2 tj. je imao 6120g i 61 dug, sad je ziher vec oko 7kg jer mi ruke lagano otkazuju

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.