Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    04. Ožujak 2015. 22:20

Kimito bas mi je drago da ste doma. Sad se pazite i mazite i vjerujem da će za čas biti zdrava.

cloudy
    04. Ožujak 2015. 22:37

nalah hvala :) zovem ih ujutro sve redom :)  
    tena...držim fige da izdržite bez temperature...i nas sutra čeka isto...
    kimito...baš mi je drago da ste doma... :)  bude sigurno i oporavak sad brži i lakši :)

Nalah
    05. Ožujak 2015. 08:26

ništa draga,javi kak je bilo,držim fige i za cijepljenje....ja sam nekaj koma,ići ću popodne kod doktora,pa ju neću voditi na cijepljenje do ponedjeljka ako mi ne daj bože temperatura potraje,neću se moći brinuti za nju ako bude izreagirala

cloudy
    05. Ožujak 2015. 08:55

:( drž se draga, što prije ozdravi...  čaj s medom preporučam...mene je kao krenulo nešto hvatati prošli tjedan al me pustilo...al natankavala sam se s čajem...
    nego, da vam se pohvalim i nečim lijepim...za 3 mj postajem udana gospođa :P

Nalah
    05. Ožujak 2015. 08:59

Tankam se bez brige čaj,limun,med :))) hvala
    opaaa,čestitam!!!ovaj moj nikako da me učini poštenom ženom :)))

cloudy
    05. Ožujak 2015. 09:07

hahha bude, ppolako... mi smo mislili imat kao feštu i sve jer su njegovi navalili da moramo, kao red je  al neki dan smo odlučili da ništa od fešte... mi i kumovi i to je to... i to će biti u 6 mj iz 2 razloga - meni dolazi frendica iz švedske koja će mi biti kuma a u 7 mj mi ističe osobna pa da ne moram 2 puta davat paru državi :P

LuKi5
    05. Ožujak 2015. 09:10

Cloudy, cestitke na zarukama.  :))

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.