Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jojo5
    04. Ožujak 2015. 17:50

ne bi trebala čekati dva tjedna za drugo mišljenje nego otiđi u zgb kod dr. markovca po mišljenje i neka napravi uzv . pedijatrica nije ortoped i ovakvim stvarima najvjerojatnije ne zna bez obzira na godine. to ti govorim iz iskustva jer smo prošli tri pedijatra pa nitko ništa nije primjetio, jedan uzv šatro stručnjaka koji je postavio krivu dijagnozu da bi na kraju markovac spasio stvar.
    s tim da ti je prvo dijete, žensko i koliko se sjećam rođeno na zadak ne bi trebala odugovlačiti s uzv jer su ga trebali obaviti još u bolnici.
    možda malo zvučim ljuto ali bijesnim na doktorsku aljkavost.
    nadam se da će sve ipak biti ok !

cloudy
    04. Ožujak 2015. 17:53

:) i ja danas pizdim na njihovu aljkavost i mutavost jedne od te dve dr...di je taj dr i jel imaš kakav kontakt?

Nalah
    04. Ožujak 2015. 18:15

www.markovac-ortoped.hr/

i mi smo bili s malenom,toplo preporučam,ne brini draga se bu ok

tena123
    04. Ožujak 2015. 18:48

cloudy nadam se da ce vam sa kukicima sve biti u redu, ja sam se tako boja kukica ali na srecu sve je super pa ne moramo na kontrole vise... nego smo danas bili na cijepljenju i sad stavljamo oblogice istrahujemo od temperature, može me netko podsjetit kako ono ide za bebe da je normalna? (malo sam zaboravna :( )
    Napravili smo i mjerenje i evo sa dva i pol mj ima 60 cm i 5100, što je nadam se neki prosjek ali nam doktorica nije ništa komentirala 

kimito
    04. Ožujak 2015. 19:33

Drage moje, mi smo doma! Primljeno je dosta beba s gripom pa su nas otpustili da jos ne pokupi i gripu. Dobili terapiju za doma i moramo bit u izolaciji dok ne ozdravi! Hvala vam svima na lijepim rijecima..

Pilici
    04. Ožujak 2015. 20:07

Kimito super..lakse ce ti bit doma..brz oporavak

zebrica

Jojo5
    04. Ožujak 2015. 20:41

kimito super vijesti! brzo se oporavite!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.