Curke samo da vam se javim...bili na pregledu kukića danas i totalno sam razočar
Mobitel...
razočarana...jedna ortopedica je na prastarom uzv iz donacija iz 2 svj.rata zaključila da joj s lijevim nije ok nešto i onda smo prešle na drugi,malo noviji kod druge ortopedice koja je rekla da je po njoj sve ok i da ne trebaju remenčići koje je prva preporučila..i još je rekla da ak ih i stave da ću otić vjerojatno kod privatnika na uzv koji će reć da je ok i da će ih skinuti...ono...šta bi joj to trebalo značiti? Na kraju sam rekla da neću remenje al ova veli da ne treba nego samo široko povijanje
cloudy odi kod privatnika , možeš pogledati na temi pavlikovi remenčići iskustva.
ja sam prošla dva privatnika dok nismo dobili tretman kod trećeg ortopeda...
Jojo.budem....za 2 tjedna imamo kontrolu a tad ću kod privatnika...čitam po netu i vidim da te blaže displazije vježbe i široko mogu riješiti...tak da mi je drago da sam za aad odbila remenčiće
Cloudy vjerujem da te samo uznemirilo. Bolje Odi po drugo misljenje. Mi smo isli kod privatnika na uzv kukica u gajnice, i jest da platiš 250kn ali si kojih 10-15 min tamo i gledamo skupa sa doktorom na laptopu i cak nam je dva puta svaki kukic radio, dobili slikicu i hvala Bogu sve je uredu bilo , isli smo sa nekih 3 mjeseca.
Bit ce sve uredu sigurno
zebrica
Curke hvala na podršci..mislim da ćemo ziher otić po drugo mišljenje jer ove dve mi nisu nikako pomogle...još su se tamo prepirale ispred mene dal trebaju il ne remenčići....prvo ću vidjet što pedica o svemu misli jer je to starija dr i ziher ima iskustva u svemu tome..a sutra tak i tak idemo na cijepljenje... a za 2 tjedna ćemo po drugo mišljenje da i to riješim...mislim meni su remenčići koma kad vidim kak to izgleda i nadam se da će vježbe i široko uspjet riješit stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji