Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    03. Ožujak 2015. 18:37

Hvala vam cure  Malo joj je bolje danas, ako bude sutra sve ok pustit ce nas u cetvrtak doma. Nitko sretniji od mene!

cure sretno s ucenjem, mala muca svaka cast!

Boška2
    03. Ožujak 2015. 21:01

kimito

Hvala vam cure  Malo joj je bolje danas, ako bude sutra sve ok pustit ce nas u cetvrtak doma. Nitko sretniji od mene!

cure sretno s ucenjem, mala muca svaka cast!

Držite se draga! Evo citam tvoje postove,drago mi je da je malecka bolje i da cete doma!

<3<3<3 Karl <3<3<3

cloudy
    03. Ožujak 2015. 18:40

Malamuca bravo  baš mi je drago zbog tebe draga :)

tena123
    03. Ožujak 2015. 20:00

ćao drage moje, nije me bilo duugo jer sam bila kod svojih na odmoru.. nisam u toku ali brzo ću ja to nadoknadit ;)
    .. mi smo dobro, cura ima 2 i pol mj i super je.. jako je dobra beba, samo papa i spava i smješka se neprestano, sutra idemo na cijepljenje i sistematski pa se javimo nakon toga 

renata6
    03. Ožujak 2015. 20:28

tena123

ćao drage moje, nije me bilo duugo jer sam bila kod svojih na odmoru.. nisam u toku ali brzo ću ja to nadoknadit ;)
    .. mi smo dobro, cura ima 2 i pol mj i super je.. jako je dobra beba, samo papa i spava i smješka se neprestano, sutra idemo na cijepljenje i sistematski pa se javimo nakon toga 

Hej hej! Stvarno te nije bilo dugo, ma nadoknaditi ćeš sve! Dva i pol mj već, stvarno brzo prošlo! Ajde, javi nam se nakon pregleda!

Nalah
    04. Ožujak 2015. 09:54

tena123

Bok tena!!može,javi se

Nalah
    [OBRISANO] 05. Ožujak 2015. 11:22
    Nalah
    [OBRISANO] 05. Ožujak 2015. 11:22
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI