Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    03. Ožujak 2015. 18:37

Hvala vam cure  Malo joj je bolje danas, ako bude sutra sve ok pustit ce nas u cetvrtak doma. Nitko sretniji od mene!

cure sretno s ucenjem, mala muca svaka cast!

cloudy
    03. Ožujak 2015. 18:40

Malamuca bravo  baš mi je drago zbog tebe draga :)

tena123
    03. Ožujak 2015. 20:00

ćao drage moje, nije me bilo duugo jer sam bila kod svojih na odmoru.. nisam u toku ali brzo ću ja to nadoknadit ;)
    .. mi smo dobro, cura ima 2 i pol mj i super je.. jako je dobra beba, samo papa i spava i smješka se neprestano, sutra idemo na cijepljenje i sistematski pa se javimo nakon toga 

• Nana39
    04. Ožujak 2015. 10:01

Drage moje hvala svima koje su mi poslale zahtjev za prijateljstvom. Da se malo nasmijete ja uopce nisam znala da se to moze.ja sam vam totalni tuduk za tehniku.  Danas je lijep  i prekrasan dan. Sigurna sam da svaka od nas ima svojih briga .,ali vjerujte mi biti ce ih i sutra  zato uzivajre u danasnjem danu sto se mora rijesiti danas , to ce se rijesiti a sto ne mi i ionako ne mozemo nista. Sve dode ibsve sevrijesi kad treba. Jutros sam si izgleda probudila  s malo zivotne filozofije, mi mame smo zakon . Puse svima

Bigfamili

MarijaŠ
    04. Ožujak 2015. 10:13

MalaMuca, bravo, bravo - što drugo reći?! Mamica sve može 
    Kimito, jedva čekam da nam se javite od doma 

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.