Hvala vam cure Malo joj je bolje danas, ako bude sutra sve ok pustit ce nas u cetvrtak doma. Nitko sretniji od mene!
cure sretno s ucenjem, mala muca svaka cast!
Hvala vam cure Malo joj je bolje danas, ako bude sutra sve ok pustit ce nas u cetvrtak doma. Nitko sretniji od mene!
cure sretno s ucenjem, mala muca svaka cast!
Držite se draga! Evo citam tvoje postove,drago mi je da je malecka bolje i da cete doma!
<3<3<3 Karl <3<3<3
ćao drage moje, nije me bilo duugo jer sam bila kod svojih na odmoru.. nisam u toku ali brzo ću ja to nadoknadit ;)
.. mi smo dobro, cura ima 2 i pol mj i super je.. jako je dobra beba, samo papa i spava i smješka se neprestano, sutra idemo na cijepljenje i sistematski pa se javimo nakon toga
ćao drage moje, nije me bilo duugo jer sam bila kod svojih na odmoru.. nisam u toku ali brzo ću ja to nadoknadit ;)
.. mi smo dobro, cura ima 2 i pol mj i super je.. jako je dobra beba, samo papa i spava i smješka se neprestano, sutra idemo na cijepljenje i sistematski pa se javimo nakon toga
Hej hej! Stvarno te nije bilo dugo, ma nadoknaditi ćeš sve!
Dva i pol mj već, stvarno brzo prošlo! Ajde, javi nam se nakon pregleda!
Bok tena!!može,javi se
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji