Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    02. Ožujak 2015. 16:57

Bebaje pozdrav, dobrodošla i čestitke na blizankama!!!

Pilici
    02. Ožujak 2015. 19:20

Bebaje dobro nam dosla 

zebrica

kimito
    02. Ožujak 2015. 23:58

Evo da vam se javim..jos uvijek smo u bolnici, nije joj nista bolje, cak naprotiv..za vrijeme inhalacije mi je pocela jako tesko disati pa sam zvala sestru, izmjerila joj je saturacija, bila je niska pa je dobivala tu noc kisik. Borila se s tim cijevcicama cijelu noc, cicanje je bila borba.Vidjet cemo kako ce ova noc proci.  
    Cure, tu ima svega..ovo je horor. Uzasno je tesko gledat svoje dijete kako je bolesno, muci se, kako ga boli..uzas, uzas, uzas..ali uz to tu ima toliko djece s kojima mame ne mogu biti jer ne doje, placu za mamom satima. S nama je u sobi bila trogodisnjakinja iz nazorove, lijepa, pametna..ma divna, roditelji su je ostavili, bila je tu deset dana i nitko ju nije dosao posjetiti. Preko dana sam se pokusavala sto vise igrat i pricat, s tim da ona ne izlazi iz kinderbeta, a navecer krece plac za mamom, kako nju nitko ne voli i kako ju nikad nitko nece uzet.. grozno..srce mi se raspuknulo na tisuce komadica. Danas je dosla teta iz doma po nju. Sad je s nama deckic od sest mjeseci, mama ne moze bit s njim. Kad su zavrsile posjete, plakao je jedno dva sata, a ja ga ne smijem uzet, pomazit.. uf. Izaci cu iz ove bolnice siheda s gastritisom i nocnim morama. Joj bas sam oduzila, nemojte zamjerit. Cuvajte i grlite svoje malene!

Pilici
    03. Ožujak 2015. 06:59

Ispricavam se na greškama. Mobitel 

zebrica

mmama2
    03. Ožujak 2015. 08:15

grozno, grozno, grozno.. moj P je 3 godišnjak koji više ne doji ali nema te sile koja bi me natjerala da ga ostavim u bolnici samog, nekoga bi ubila tamo.. scenu bi napravila sigurno.. držite se draga, bude brzo krenulo na bolje.. u kojoj ste bolnici

url=https://lilypie.com]

cloudy
    03. Ožujak 2015. 08:48

Uh kimito...drži se draga...i što brži oporavak želim....grozno je to biti u bolnici...ne mogu i ne želim zamišljati 

mmama2
    03. Ožujak 2015. 08:52

cure jel vama šteka klokanica sa obavjestima gore, već danima mi ne pokazuje nikakve obavjesti..

url=https://lilypie.com]

renata6
    03. Ožujak 2015. 08:54

Kimito, kao da opisuješ mene kad sam ja bila u bolnici s maleckom, nisu dani prošli da se nisam tresla, bebe su plakale na sve strane, i male i velike, a isto je bilo ako se dijete ne doji nema roditelj što raditi u bolnici, bočica se sprema u kuhinji, nafilaju bebu, ona eventualno odspava malo i onda kreće vriska i plač a ne možeš joj pomoći. To je strašno za izdržati, malo se smire u vrijeme posjeta, a onda je još veći kaos kad moraju ići. Mi smo bile mjesec dana, ne znam što bih napravila doma bez nje, i zato tu tupim ko glupača da je važno dojiti i drago mi je da je kod tebe tako. Izdrži draga, budi hrabra zbog svoje bebice, bit će ona bolje, čuvaj ju, pazi i mazi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.