Evo i ja bih samo rekla da se u potpunosti slazem s Mmamom, i ostalim istomisljenicama. I mislim da Mmamina namjera nije bila osuditi nekoga tko zeli otici u ducan, na kavu ili bilo sto slicno, nego skrenuti paznju na ovo sto je i MarijaS rekla, umjesto da kukamo, posvetimo to vrijeme nasoj boljoj organizaciji i da vidis. Mislim da nema potrebe dojenom djetetu na silu gurati bocu samo zbog toga, ali to je samo moje skromno misljenje (da ne bi bilo zabune, uspjesno sam dojila na zahtijev 13 mjeseci i isla na kavu kad mi se islo i u ducan i sve).
I btw. ak mislite da sad nis ne stignete cekajte da pocnete radit :-). Vidite da sam nestala s lica zemlje od kad sam se vratila na posao hahahaha
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy jel te mogu pitat nesto u vezi porodiljnog? Ako znas mozda:) prvo sto mi sve treba od papira i kolka ce mi bit naknada? Jer ja sam onaj slucaj da nemam neprekinutih 12 mjeseci r.staza. da idem otvorit za sljedecih sest mjeseci. Fala ti unaprijed
i da, slazem se s mmamom, MarijomS, ProudMomy... imam bebu od uskoro 4 mj. dojim ju na zahtjev, i stignem sve (skuhat, speglat, pospremit) i svuda otic (kava, shopping i sl.). samo je stvar dobre organizacije! normalno da necu bebu ostaviti ako je nervozna, ali ako je sita i raspolozena, jos pogotovo ako spava i sigurna sam da ce spavati duze vrijeme, zasto ne bih otisla na sat vremena na cugu s muzem, istrcat psa ili u shopping? necu otic na drugi kraj grada pa da mi do doma treba 45 min. srecom imam dva shopping centra u blizini i doma se mogu stvoriti u roku od 5 min....
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Samo da vam se pohvalim - produžen rodiljni dopust za drugih 6 mjeseci...
Krešimir 19.08.2014. <3
I da se ja malo pohvalim svojom nespavalicom . Okret s leda na trbuh svladala je jos s 3mj. Sad imamo 4,5 mjeseca i sad je naucila preokrenuti se i sa trbuha na leda. Tak da je sad mali vrtuljak
Sortiraj odgovore
Najstariji