Sad tek vidim da nisam napisala-da ne bude zabune, treba ti kopija bebinog rodnog lista...
Darija
Da, da Luki, i ja se ne mogu načuditi, nesto mi brzo prolazi...
Krešimir 19.08.2014. <3
heeej majčiceee! Cloudy carice hvala kaj si se sjetila i tu otvorit brbljaonicu! Evo me nakon duzeg vremena malo na klokanici i bas mi je drago vidjet/cut/citat vas sve na okupu! Kolko sam stigla na preskokce pohvatat kaj ste pisale vidim bilo je i veselo i burno
nadam se da ste sve ok i da ipak uz sva jadanja i muke uzivate sa svojim bebicama
Evo mi cemo za 6 dana navrsit 2 mjeseca Prvih mj dana papli na bocicu izdojeno i ad, tata ju odmah prvi dan naucio na dudu varalicu koju koristi samo da se umiri ili da zaspe i onda ju majstorski ispljune, naucili cicat i bocica nam sad "skuplja prasinu" vecinu vremena, jedan dan spavamo po 20 min, drugi dan potegnemo i po 5 sati u komadu, smijemo se, gugućemo, igramo, idemo i na kave i u soppinge kad tata ne radi (idemo svi zajedno) i sve u svemu veselo rastemo
i ja zudim otic frizeru i na prvi pregled kod gin...al svaki put kad si ja to odlucim obavit moja mala sefica odluci bas taj dan spavat po 20 min i visit na cici pa odgodim za neki drugi dan..a taj drugi dan dragi ima neodgodivog posla pa mi i to pomuti planove al eto me ziva i zdrava, sretnija nemogu bit nego sto jesam i uzivam u svojoj maloj mrvi!
Oprostite na duzem postu, al nije me dugo bilo pa se imam potrebu izblebetat na brzinu Svima vam saljemo pozdrave i puse!
16.12.2014 <3 Lena <3
Sortiraj odgovore
Najstariji