Hvala curke...idući tjedan kad porodiljni sjedne ide se u šoping :) usput...jel ona jednokratna pomoć od hzzo sjeda kad i porodiljni ili?
Zebrice...nemamo ljuljačku...mislili smo nabavit al smo dobili od frendova za poklon drvenu kolijevku na koju smo joj namontirali mobil pa nam je to umjesto tog :)
usput…jel ona jednokratna pomoć od hzzo sjeda kad i porodiljni ili?
Ja sam tražila oko 20.1.sjela je početkom drugog...jel dobivaš kaj od grada?Mi smo tražili i odobrili nam 1800 kn u 2.rate
Hvala curke…idući tjedan kad porodiljni sjedne ide se u šoping :) usput…jel ona jednokratna pomoć od hzzo sjeda kad i porodiljni ili?
Zebrice…nemamo ljuljačku…mislili smo nabavit al smo dobili od frendova za poklon drvenu kolijevku na koju smo joj namontirali mobil pa nam je to umjesto tog :)
ja sam dobila istovremeno kad i porodiljni sve skupa i odjednom... u Zaboku sam predavala zahtjev..
Laura 21.08.2014 :-*
Hvala curke :) od grada petrinje dobijemo 1000 kn jednokratno :)
Hvala curke :) od grada petrinje dobijemo 1000 kn jednokratno :)
Tak i Samobor daje :) Mni od hzz sjela par danan prije porodiljnog a od grada tek sljedeci mj odmah na pocetku mjeseca (podnosila sam zahtjev istovremeno).
E a kad smo vec kod tih naknada...kaj tocno treb od papira osim onog zahtjeva kaj sam na sla na netu za djeciji doplatak kad se prvi put podnosi zahtjev?
16.12.2014 <3 Lena <3
Meni je bezveze zašto to nije svuda isto...tipa u petrinji i za prvo i treće dijete isto dok se u zg dobije lijepa lova za treće dijete....a za dječji ti ne znam,mi nemamo pravo na njega
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji