Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    11. Veljača 2015. 13:01

Hvala curke...idući tjedan kad porodiljni sjedne ide se u  šoping :) usput...jel ona jednokratna pomoć od hzzo sjeda kad i porodiljni ili? 
    Zebrice...nemamo ljuljačku...mislili smo nabavit al smo dobili od frendova za poklon drvenu kolijevku na koju smo joj namontirali mobil pa nam je to umjesto tog :)

cloudy
    11. Veljača 2015. 15:34

Hvala curke :) od grada petrinje dobijemo 1000 kn jednokratno :)

cloudy
    11. Veljača 2015. 18:20

Meni je bezveze zašto to nije svuda isto...tipa u petrinji i za prvo i treće dijete isto dok se u zg dobije lijepa lova za treće dijete....a za dječji ti ne znam,mi nemamo pravo na njega

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.