Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    09. Veljača 2015. 10:13

Ah, pa zato i imamo jedne druge... I onda ako i izleti koji oštriji komentar, ne treba ga shvatiti kao uvredu ili ne znam sto, nego samo kao savijet iskusnije mame. Sto da ja kazem ženi koja vec ima jedno dijete, kao npr mmama, da nije u pravu kad mi kaže nesto? Pokazalo se x puta da je bila u pravu, tako da go go mmama!

Krešimir 19.08.2014. <3

mum_to_be
    09. Veljača 2015. 10:20

Nemam se namjeru ovdje prepucavati  s nikim! Znam da mom djetetu nista nece faliti ako ponekad koji uru ostane s tatom ili bakom dok ja obavim neke stvari! Znam da mi to nece zamjeriti nit sad nit kad odraste!

cloudy
    09. Veljača 2015. 10:26

Draga...tako je i moja sveki midlila pa je mog dragog ostavila.kod svoje mame da se brine o njemu dok je ona radila...jer morala je radit,što je malo drugačije od kava i šopinga...i šta moj dragi kaže sad...da mu fali taj osjećaj privrženosti s njom i starim...možda mislimo da bebe tog nisu svjesne jer su male ali kuže one sve to i kuži se to kasnije

antonio
    09. Veljača 2015. 10:30

Moram se nadovezat ja sam mama vec 11 godina ne jedan mj ni jednu godinu i svaka cast mamama ako sve stignu ja ne stignem sa mojih tri.,.,sretna sam kad uspijem rucak skuhat svaki trazi svoju paznju sama sam nemam pomoci od nikoga.,.,.da i neznam sta znaci ostavit djete da bi se ja skitala okolo ni po trgovinama ni nigdje luksuz mi je otic se osisati postao o drugom necu ni govoriti.,.,.,o grcevima nije nitko nista prosao nego JA o ne SPAVANJU nije nitko prosao nego ja moj mali ima 4 godine jos ne spava po noci i sta sad .,.,.,ako se iskukam malo mi bude lakse jer mislim da je klokanica da se pojadamo i nademo koji savjet.,.,,Imam zive roditelje ali nikad nisam trazila da mi budu sa djecom imam zive muzeve roditelje ali nikad ni oni nisu bili sa djecom.,.uvjek sam ja sama.,., htjela sam djecu i volim ih vise nego samu sebe jest da mi je tesko ali oni su moj razlog postojanja.,.,Nikad nisam ostavila djecu da mi placu a ni zamisljala da je ono lutka da ce se samo smijat i lezat jer normalno da nece.,.,Ali svakome dode dobro se malo pojadat ako nemas kome.,.,..

Mum of four
    09. Veljača 2015. 10:36

Ja sam mama ×3 i isto  tako se ne zelim prepucavati ali i moje misljenje je da bebi nista nece bit ako provede pol sata sa tatom ili bakom dok odem u trgovinu ili sl. Ja ionako svaki dan moram vozit stariju djecu u skolu, vrtic aktivnosti poslje skole...zbog toga ne mislim da mi beba pati ili da joj fali majcina ljubav....nije da su cure rekle da zele lumpovat vani cijelu noc..al pol sata svatko moze sebi priustit i ne osjecat se krivim 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Lilly6
    09. Veljača 2015. 10:40

Mame dobro jutro! Vi koje ste sada u fazi kašica ili ste ste već prošle,što dajete svojim bebama papati,mi smo sad na dvije dohrane jedna je ujutro oko 9-10h a jedna navečer oko 18-19h (7mj) i uopće nemam ideje što davati navečer za papati a da mu ne bude teško za trbušćić.Može koji savjet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.