Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Luli2
    09. Veljača 2015. 11:42

Mislim da je mmamin komentar napisan u afektu i doista zvuci napadno. Ovo napisano za grceve je malo pretjerano i necu komentirati.
    A za ovo ostalo.. Ovdje se govori o odlasku u ducan. Pa koliko odlazak u ducan moze trajati? Recimo sat vremena. Pa ja sat vremena provedem dok se otusiram i napravim rucak a beba je s tatom.
    Ne razumijem zasto bi bilo lose da mama zeli otic u ducan il na kratku kavu nakon sta je po cijele dane sama s djetetom doma.
    Postati mama je najdivnija stvar na svijetu ali je i ogromna promjena u zivotu. Sve aktivnosti koje su prije bila svakodnevnica vise ne postoje, rutina koju je prije postojala vise ne postoji, stvari koje si obavljao bez razmisljenja postaju rubikova kocka. Ako kazete da vam nekad ne prekipi bit 24h sam sa bebom i misliti samo o tome onda lazete jer to nije normalno ljudsko ponasanje. To sta sam oostala majka to ne znaci da moram zaboraviti na sve svoje ostale zivotne uloge. Naravno da ta uloga dolazi prva no ja sam isto tako i zena, sestra, prijateljica, kcer.. 
    Zar je zelja za odlaskom u ducan znak da sam losa majka? 
    Pa ako ce mama s vremena na vrijeme obaviti neku aktivnost koja je prije bila svakodnevna i tokom tog vremena ostaviti bebu s tatom nista lose ne moze biti. Upravo suprotno, mama ce se vratiti smirenija, i imat ce vise snage i energije za dalje a tata ce uspostaviti vezu dok je sam s bebom.
    A iskreno sumnjam da bebi nesto fali jer je bez mame sat ili dva. 
    Mislim da je puno gore ne priustit sebi mrvu vremena za nesto sto te veseli i nesto sto ne radis svaki dan.

cloudy
    09. Veljača 2015. 11:56

meni recimo ne dosadi biti sama s bebom cijeli dan....dragi radi kako koji dan,do 4 il 5 i do tad smo same,kad on dođe onda i on uskoči...al da mi ide na živce il dosadi biti sama s njom,ne...

Lilly6
    09. Veljača 2015. 12:17

Čini mi se da u zadnje vrijeme samo neke svadje na klokanici bezveze !!! Mislim da se ovdje počelo malo pretjerivati ! Ako želite nekome pomoći onda pomozite, i udjelite savjet za ono što se pita ako ne želite jednostavno ignorirajte,nemojte kritizirati nekoga i napadati ! Čemu napadanje ,pa svaka mama voli svoje dijete najviše na svijetu i dala bi sve za njega! I ja sam mama za sada jednog dijeta i naravno da volim svoje dijete o tome se netreba niti govoriti ali volim isto tako i vrijeme za sebe,i ne smatram da će moje dijete ispaštati radi toga,baš suprotno! Nitko ovdje nije bolja mame od neke druge bezobzira koliko djece imala ,svaka je svome djetetu najbolja! Zašto je klokanica otišla u onu stvar....

cloudy
    09. Veljača 2015. 13:22

Kimito...vjerujem da hoće...evo na ljeto mi dolazi frendica iz švedske i htjet ćemo se i napričat i otić negdje na kavu i sve..al opet,ne vidim zašto L ne bi bila samnom...ako ogladni lako joj cicu u usta uvalim...al to sam samo ja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.