Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lonny
    11. Veljača 2015. 23:50

Curke mi smo dobili naknadu od hzzo-a (sjela je dan, dva prije porodiljnog u 1. mjesecu, a zahtjev je predan još u prvoj polovici 12. mjeseca), a i od grada i od županije (od jednih 1000, od drugih 1200, ne sjećam se više od koga koliko), pa se raspitajte još dal i vaša županija daje! 
    Inače mi smo danas bili na drugom pregledu kod pedijatra, cijepili smo se, jako smo plakali, ali hvala Bogu za sad nema nikakve reakcije na cjepivo. Srce mi se kidalo kad sam vidjela one igle, izgledale su mi veće od majke guze. 
    Ali sam i jako sretna, dobili smo 900 grama u mjesec dana i narasli 3 cm! Uskoro će nam prifaliti robice! Gotovo isključivo dojimo, tu i tamo dobije koji ad (max jedan na dan, često ni jedan), ali to je duga priča. Moram priznati da sam ponosna!

lonny
    11. Veljača 2015. 23:53

Htjela sam napisati da je igla veća od male guze, ne majke guze, glupi mob

kimito
    12. Veljača 2015. 06:19

Cure, moja mala je u zadnja tri dana totalno drugo dijete.. 5. 2. je napunila tri mjeseca. Od kad se rodila stvarno je mirna beba, svega samo par puta plakala..i grcevi su nam prosli sa jakim stenjanjem, ali ne i plakanjem, samo da je se ljulja, skace, trese i ona je najsretnija beba na svijetu! sve do prije tri dana. Isli smo u goste i ona tamo nije prestajala plakati, nismo je mogli utjesit, na kraju brzo otisli doma..cijelo vrijeme plakala u autu sto je isto cudno jer inace cim bi usli u auto ona bi zaspala..dosli doma i smirila se. Pomislila sam da se prepala, probudila se na nepoznatom mjestu..nesto joj nije odgovaralo, ali..to se nastavilo iduci dan, jako tuzno i neutjesno plakanje :( vise puta spava i samo pocne vristat i jedva ju smirim. Nije gladna, nisu grcevi, nema temperaturu, to je neki novi plac i ja nemam pojma sta joj je. Znam da bebe placu, ali totalna promjena u jednom danu, jel moguce da mi tek sad pokazuje svoj pravi karakter? Bojim se da ju nesto ne boli, a ja ne mogu otkrit sta.. Jel neka od vas imala slicno iskustvo?

cloudy
    12. Veljača 2015. 09:13

Nama županija ništa ne daje :( samo grad..
    loonym..što se cijepljenja tiče nas to čeka 5.3. i ja se već sad bojim tih igala... mrzim ih vidjet,a kad se sjetim da će pikat malu guzu podne mi je :(
    kimito..držim fige da to prođe

cloudy
    12. Veljača 2015. 09:13

Nama županija ništa ne daje :( samo grad..
    loonym..što se cijepljenja tiče nas to čeka 5.3. i ja se već sad bojim tih igala... mrzim ih vidjet,a kad se sjetim da će pikat malu guzu podne mi je :(
    kimito..držim fige da to prođe

MarijaŠ
    12. Veljača 2015. 09:40

Kako su rekle mmama i Renata, nisa strašno. I nama se to događalo sa nekih 3 mjeseca starosti... I postupno je prolazilo. Ja sam ga u to vrijeme držala malo na distanci dok ne upozna novu okolinu i ljude, ili ako bi netko imao bas agresivan pristup prema njemu, upozorila bih i dobro... Proći ce s vremenom kad skuzi da su i drugi ljudi ok, osim mame i tate...

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.