Curke...da vas pitam...jel imate kakvu preporuku di kupiti one krpene slikovnice i koji baby gym kupiti? Curka nam je sve aktivnija iz dana u dan pa da joj nabavimo tako nešto...i ako ima koja još koju ideju šta joj uzet da joj bude zanimljivo...za sad joj je mobil super...gleda životinjice kak se okreću,sluša glazbu i baš uživa pa bi joj još tak nešto uzeli
Curke…da vas pitam…jel imate kakvu preporuku di kupiti one krpene slikovnice i koji baby gym kupiti? Curka nam je sve aktivnija iz dana u dan pa da joj nabavimo tako nešto…i ako ima koja još koju ideju šta joj uzet da joj bude zanimljivo…za sad joj je mobil super…gleda životinjice kak se okreću,sluša glazbu i baš uživa pa bi joj još tak nešto uzeli
Za krpene slikovnice ti ne znam jer nisam to kupovala. Ali znam da ims u dm i mulleru one slikovnice kj suskaju. A kaj se baby gyma tice, ja imam tiny love baby gym i odlican je. Ja inace preferiram tiny love stvarcice er su jako sarene i bebaci ih vole. I da, baby gym sam kupila rabljeni prek njuskala za nekih 130kn
Curke…da vas pitam…jel imate kakvu preporuku di kupiti one krpene slikovnice i koji baby gym kupiti? Curka nam je sve aktivnija iz dana u dan pa da joj nabavimo tako nešto…i ako ima koja još koju ideju šta joj uzet da joj bude zanimljivo…za sad joj je mobil super…gleda životinjice kak se okreću,sluša glazbu i baš uživa pa bi joj još tak nešto uzeli
Bas sam htjela pokrenut pricu o igrackama. Moja bebica se napkon pocela igrat. Vec sam mislila da nebu nikad :/ uglavnom, jucer je pocela i plakala sam od srece :D:D mi imamo nekakvu sarenu kockicu koja je kupljena u mulleru, ima one gluposti za zvakat po sebi i zvoni. Tamo ima super igracaka i bas se danas planiram zaletit po jos. Prehappy sam, najrade bi brdo igracaka kupila. A sta se tice baby gyma, ja sam ga dobila na poklon a najljepsi koji sam vidla, vidla sam u mani. Moj je bež boje cijeli i to mi bas nije nes. Bolje da je sto sareniji...
mi prosli tjedan kupili baby gym u mulleru njihova marka na snizenju 150 kn inace je bio 300kn sareni je cijeli
E kad smo vec kod mullera ima u njihovoj knjizici popusta za krpene slikovnice...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji