Mmama moja se diže zadnjih par dana u sjedeći položaj dok je na leđima, npr dok se kupa ili je u ležaljci se uhvati za rubove i pridigne. Ovom pravilnom načinu sjedenja preko guze nije ni blizu. Da li da joj u takvim situacijama dopustim da tako sjedi ili da je vratim natrag? Nekako mi je baš žao kad se tako pomući i sjedne, baš se tome veseli.
Slazem se sa mmama2. Nikako bebu ne potezi za rucice, to rade samo pedijatri na kontroli. U toj dobi jacaju vratne misice pridizuci se, a tocno je da je radoznala beba pa ju stavi da gleda
Bas sam ja danas imala okršaj za muževim starcima jer pomažu mojoj curki da sjedne na taj način...
mi zapravo imamo problem jer ona nezeli bit na podu..hoće samo bit na krevetu a nije bas tvrd i ona je lijena.jos uvjek se nije okrenula na trbuh i nezeli se pomučiti da dohvati igračke koje su joj izvan dohvata...a nevoli ni biti na trbuhu dugo,max 5min. Ponekad me bas strah da će kasnit s motorikom zbog potpomaganje dede i bake
Cure znate mozda koju vježbu da ju potaknem da se sama pomuči oko onog sta želi postići?
5 i pol mj ima....
Probala sam ju stavljat na puzzle i ludirat se ali samo par min joj je zanimljivo a onda počne jakoooo plakat... jedino na krevetu se uspijemo igrati
Tnx,bacam se na posao.
A jel joj smijem stavit npr onaj jastuk za dojenje ispod prsa dok lezi na trbuhu?il je to previsoko?jer problem je sta ona svim silama hoće puzat a nemoze jos jer nemoze držat se na rukama i glava joj padne nakon nekog vremena pa se jakooooo razljuti
Sortiraj odgovore
Najstariji