Mene moj danas hoce izluditi....pokusavamo malo smanjiti nacicavanje I kao da me kaznjava vec 2 Dana...stalno nesto protestira, buni se, nikako mu udovoljiti sa nicime...hoce vode,nece vode...malo bi se igrao pa onda nece....Luda Sam skroz na skroz....grrrr grrrrr!!!...😬😬😬🌺...jos malo pa ce ic na spavanje yeeeee...
Jeee moje malo dijete napokon pocelo piti vodicu,hehe iz casice!!!
Dobili smo i treci zub-gornju jedinicu i naravno gazdi je super fora skripanje sa zubima,jel ima koja iskustva s tim i jel prestalo samo od sebe kao faza??Samo po danu,svjesno to radi,nocu ne...I pitanjce,dijete 10mj i toplice,da ili ne???
Belle već godinu dana? ajme pa kad već! A ništa prilagoditi će se novo nastaloj situaciji, kad budeš bila cicati će a kad te nema nešto će drugo papati, naviknut će se pogotvo kad nećeš biti u blizini, ovako si uvijek na dohvat ruke
. Po noći će se to nadoknađivati, ujutro podoj prije posla ako je budan i poslije kad dođeš, bude to ok, trebat će jedno vrijeme dok se ne navikne.
Oprostite sta ovako upadam zanima me kad mogu malenu stavit u veliku as znaci kad se vise nemora vozit u jaju...cura je 9.12. Napunila 11 mjeseci, vec dugo. Vremena sjedi sama i dize se na noge, jos ne hoda sama al rad
i korake uz namjestaj...s tima da je cura buca ima 12 kg pa su joj as vec male pogotovo ak obucem deblju jaknu i noge joj ide preko ...jell je vec mogu stavit da sidi u smjeru voznje?
Sortiraj odgovore
Najstariji