Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    20. Prosinac 2015. 22:11

Pozdrav cure :) Nije me bilo duuugo. Curica je već velika, u 1. mj slavimo 1. rođendan :) Ima 3 i pol zuba ;) Voli papati sve i svašta,  voli vikati, voli gledati slikovnice, zove mamu i tatu, zeza mamu i tatu ;), obožava plesati (strašan je to "ples"), hoda samostalno. I tako nama prolaze dane u veselju, plesu i istraživanju :)
    Svima želimo sve naj naj za Božić, da djedica donese puno poklona ;) i najvažnije, da su vam sva dječica zdrava. 

Lollypop
    24. Prosinac 2015. 11:46

Drage moje, sretni vam i blagoslovljeni bozicni dani, uzivajte u svojim obiteljima i nedajte se zivciranju ako kolaci nisu uspjeli :) puse vam saljemo ja i moj mali prdonja smrdonja!

P.s. Ja sam uvijek tu negdje ali jako slabo...mali mi je odlucio da mu je najbolje kad ga nosam a on da gleda okolo naokolo. Pa tako onda i je...stalno :D

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Mary36
    24. Prosinac 2015. 13:34

Lollypoop puno hvala i sretan Božić tebi i svim drugim forumašicama od nas 
    Moja je izgleda nešto slično odlučila kao i tvoj, ha, ha. Samo mi i spava u nosiljci pa sad s njom uspavanom tipkam na klokanici. I Lolly da te utješim glede tvoje želje da počneš s dohranom, mi smo počeli  zadnjih par dana i L ne želi gotovo uopče jesti, sve pobljuca i zatvara usta kad ide žlica. Tako da ja degustiram pomalo kašice, da se ne baci.

renata6
    25. Prosinac 2015. 09:00

Sretan Božić svima!

mayathequeen
    25. Prosinac 2015. 10:51

Sretan Bozic!!!🎅🎅🎁🎁🎄🎄

Igorovabebica
    27. Prosinac 2015. 18:28

Drage moje, sretan Božić sa zakašnjenjem! Mene nije bilo par dana jer nas je jako zezao zubić, loše smo spavali, budili se svakih pola sata, mama je izgledala k'o zombi i mali se jako namučio posljeednjih par dana, ali već dva dana je bolje i konačno želi jesti... već sam se prepala da bi izbjegavanje hrane zbog zubića (visio ej samo na ciki) moglo dovesti do znatnog pada na težini ili pada imuniteta, ali vala Bogu, sve je u redu, jer se zubić konačno pokazao. 

kachi
    27. Prosinac 2015. 22:33

Pridružujem se čestitkama! Sretan Božić svima! 
    Mi smo bili kod mojih za praznike i iako sam mislila da ću stići svašta, nisam stigla ništa, ali sam se lijepo družila i pogledala skoncentrirano čak dva filma. 
    Mojoj bebačici je super zabavno  na podu, igra se sa igračkicama i vježba kotrljanje...to je zna toliko naljutiti ako ne ide kako treba da se nakon nekog vremena sva naživcira pa je i ja moram malo nosati i cupkati (to joj je zakon kad je onako cupkam i oponašam konja, mala se davi od smijeha...sad joj se sviđa i da kažem: kre, kre...ne pitajte kako smo došli do toga).

Nalah
    28. Prosinac 2015. 15:30

Žene mi proslavili godinu dana 23.ne vjerujem kak je brzo prošlo

Nalah
    28. Prosinac 2015. 15:30

Žene mi proslavili godinu dana 23.ne vjerujem kak je brzo prošlo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.