I ja uskoro krećem s poslom! Baš se veselim povratku na posao! Iako me samo strah kako će mali bez cike preko dana, ali ionako mi je firma blizu ma mogu skoknuti, a i muž je šef. Kachi-i ja sam sva zbunjena-nekad hoću nešto napraviti ili ispričati pa zaboravim! To je sve normalno, posve si okupirana bebom! Bude to prošlo! Čim vi mažete bebice kad idete vani, stavljate li im nekakve kremice na obraze ili po cijelom licu, vidim da mamma2 preporučuje Melem!
Sretno s papirima, možda ti ipak upali! Držim ti fige. To s okrivljavanjem muža bi moglo dobro proči, ha, ha!
Ma super mi je to jer ću sve za sada raditi doma. Iako mi muž kaže da mi ne bi bilo loše i da nekuda malo odlazim i češće viđam ljude. Istina, ali mi se za sada joj preteško odvojiti od L za cijelo radno vrijeme... Pitala me i bivša šefica da im se vratim ali za sada mi je to previše...planiram kad će imati godinu krenut ozbiljno raditi jer mi muž i nema baš neku plaču...
Mary36-tako je i meni drago što sam blizu kuće pa mogu biti s malim, a i muž mi je šef... teško mi se odvojiti od maloga, jer koliko god da on mene treba, ja njega trebam još više!
Mary, to ti je taman sjajna prelazna varijanta. Bit ćeš u tijeku sa poslom i malo održavati "formu" (ja se znam zabrinuti hoću li uopće znati raditi svoj posao kad se vratim) do tog perioda kada ćeš se potpuno vratiti na posao.
igorovabebica, haha, sigurna sam da će to biti slučaj čim nam bebe još malo porastu da ćemo više mi njih trebati nego oni nas.
Ajme cure moje ja se uskoro vracam na posao ( iduci tjedan ) i lagano me frka. Nocima ne spavam od straha i uzbudenja oko svega toga. Stalno si vrtim po glavi pa hocu li ja to moci sve to uskladiti posto nemam fiksno radno vrijeme nego radim u smjenama i svetkom i petkom i blagdanima i svakako. Ne muci me to kako cu odraditi posao, iako znam da ce mi trebati nekoliko dana da se vratim u sablonu jer sam zadnjih godinu dana bila na baby tvu i johny johny yes papa nego mi je panikica hocu li moci istovremeno biti uspjesna poslovna zena, a uz to naravno i majka (i kraljica )
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Na mom bivšem poslu ima jedna žena koja ima tri mala sina, ona je uvijek jako lijepo uređena i super zgodna, draga je još uz to i dobre volje. Radi puno radno vrijeme i posao je dosta zahtjevan. Prije sam si mislila samo kako joj to sve super ide, a sad si mislim wooooow...pa kako njoj to sve uopče uspijeva?!!? Ne znam cure, ali izgleda da je moguće. Morat čemo probat pa vidjeti
. Sretno bigica s povratkom!
Cure sorry sto upadam ode ko padobranac al da ne trazim sad neku temu di bi mogla postavit pitanje ode cu.
Imam bebu od 8mj koja je zadnja 4 dana imala visoku temp i jucer proljev. Danas smo konacno bez temp a evo i bez proljeva. Uz sve to, nicala nam je i jedna gornja jedinica. Beba je i 3 dana prije temperature odbijala jesti dohranu al mislila sam si to je zbog zubica. Tijekom bolesti nudila sam jelo al nisam prisiljavala tako da ubiti nije jeo nista nego samo doji vec 7 dana. Krv super, urin isto, kazu viroza je. Ok znam dok je bio pod temp da mu nije bilo do jela al ono sto me buni je to sto on ne dopusta da mu primaknem zlicu ustima, odma me gura i pocinje plakat. Da napomenem da mu je i zubno meso na mjestu te jedinice koja je izasla malo krvavo. Molim mame dojilje da mi kazu jel ok sto samo doji svo ovo vrijeme i jel moguce da odbija dohranu zbog tog cirkusa sa zubima, plus sto je iscrpljen od boledti.. danas samo spava..
Sorry svasta sam ode zbrckala..
Sortiraj odgovore
Najstariji