Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    10. Prosinac 2015. 15:08

Mame,dajte neki prijedlog za poklon za 1.rođendan za curicu,od frendice mala slavi za koji dan i uopće nemam ideju

Igorovabebica
    10. Prosinac 2015. 16:30

Nalah-ja sam uvijek za rođendane prijateljičinim klincima i klincezama kupovala igračke i stvarčice u Muller-u. Stvarno se svašta nađe ondje! Fisher Price imaju odlične igračke! 

Doris7
    10. Prosinac 2015. 18:14

Mamice trebam jedan savjet ako mi moze koja odgovoiti, sad upadam ko padobranac ali eto ne pronadem takvu temu moj bebac prije 3 dana napunio 5mj i stalno dize glavicu, odize se u sjedeci polozaj.. ja ga onda uhvatim za rukice i povucem da sjedne i odma se smije, sretan je.. e sad ne znam bas koliko je to pametno raditi posto mislim da mu je rano jos da tako sjedi, pa eto ako koja ima slicnu situaciju i s koliko su vase bebe pocele sjediti samostalno?

Doris7
    11. Prosinac 2015. 19:38

ma znam da to nije bas najbolje neka se muci onda sam, valjda ce brzo shvatit i naucit

Igorovabebica
    11. Prosinac 2015. 20:03

Moj se mali počeo dizati u polusjedeći (kao da radi trbušnjake) sa četiri mjeseca, ali mu ja nisam davala ruke, nego se morao sam pomučiti. Negodovao je, ali je uspio. Problem je bio jedino ako sam bila u grudnjaku pa se iz ležećeg položaja podigao u polusjedeći tako što mi se držao za cike.  Snalažljiva beba. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.