Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bebach22
    12. Prosinac 2015. 18:31

Super,hvalaaa

kachi
    12. Prosinac 2015. 21:36

Bok svima! 
    Joj, ja sam sa tim stavljanjem bebe na trbuščić potpuno opsjednuta. Stavljaj je ovako kako ti je mama rekla i idi tako da je prvo staviš malo, pa kad vidiš da se umorila onda je vratiš i tako češće na dan i polako produljuješ vrijeme. Ja tako sa mojom bebačicom. 

Nama jučer izašao prvi zubek taman kad sam prestala gledati i tumačiti sve njene tegobe time da su možda zubi. Već sam za proljev okrivila cjepivo, a ono zubići.  Mislim da bi sutra ujutro mogla ugledati i drugi sjekutić, samo što ne probije desni.  
    Pretpostavljam da ću čim malo više niknu van ići na probleme sa dojenjem za savjet kako da me beba ne grize na cici. 

Doris7
    13. Prosinac 2015. 10:52

Moj se sad sa 5 mjeseci naucio okrenuti se sa leđa na trbuh, ali nazad se ne zna vratiti pa mi je smijesan kad se pocne vrpoljit a ne kuzi kako bi se mogao vratiti  ali ubiti on se na kaucu naucio okrenuti jer ide onako malo ukoso pa se samo prekrenio, a onda je poceo i na podu na ravnom

Doris7
    13. Prosinac 2015. 14:05

Ja ga nisam forsirala nista, probajte i vi tako na neku podlogu koja ide malo ukoso.. tako je moj naucio, samo digne nogice i prekrene se 

Nalah
    13. Prosinac 2015. 16:35

Fisher price igračke su stvarno odlične,hvala curke na savjetima,imamo ih dosta,osobito glazbenih i definitivno će biti odličan poklon.

I ja se pitam gdje je cloudy???Da nije pregers?

Ja dobijem alergiju kad vidim to silno forsiranje ovog ili onog,svako dijete ima svoj ritam,tajming i odradit će nešto kad ono bude željelo,tj.kada bude bilo spremno

kachi
    13. Prosinac 2015. 22:45

Da, ne treba ih forsati, to se samo desi kada su oni u stanju to napraviti. Naše je samo omogućiti im ok uvjete da dođu do nečeg. 

Bebach, nemoj je uspoređivati sa drugima, po malo, bitno je da je njoj zabavno i ugodno. I sama kažeš da nije zainteresirana, možda će ona uopće biti mirnija curica, ziherašica.  Ja sam moju u početku stavljala kratko na trbuh nakon presvlačenja (rekla mi je pedica nakon drugog mjeseca da je više stavljam na trbuh pa sam to jako ozbiljno shvatila) i tek sada mogu da je ostavim na podu na desetak minuta u komadu. Nemam pojma koliko drugi ljudi ostavljaju djecu potrbuške jer ne poznajem u RL druge mame sa bebama. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.